Περιμένοντας τους τουρίστες.


Φωτογραφίες από τον μώλο του Αστακού μας έστειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Αναστάσιος Κατσιπάνος.
Τις φωτογραφίες συνοδεύει η φράση «Περιμένοντας τους τουρίστες».


3 σχόλια:

  1. Εύστοχο και σηκώνει και πολύ κουβέντα. Δεν μπορούμε να προσπαθούμε να κρύβουμε τα προβλήματα και την εικόνα κάτω από το χαλάκι όταν πλησιάζει το καλοκαίρι. Εύχομαι να αποκτήσουμε το θάρρος να κουβεντιάσουμε ουσιαστικά κάποια στιγμή τα προβλήματά μας και να κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Και προπάντων να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Η εποχή του ολίγον έγγυος μάλλον τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνουμε δεν έχουμε ιχθυόσκαλα. Κάπου πρέπει να μπούν τα δίχτυα. Και να λέμε την αλήθεια αυτά αρέσουν στους τουρίστες και είναι και ωραία για ζωγραφική. Με λίγη ευταξία θα είναι ωραίο το ντεκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α γεια σου. Την ειπες τη λεξη. Ευταξια. Που ειναι? Γιατι να ειναι υποχρεωμενος να τα ακουει ο καθε δημαρχος, οταν αυτος που χρησιμοποιει το λιμανι δεν σκεφτεται τα αυτονοητα? Απαντηση: Γιατι μια ζωη θελει να κανει οτι του κατεβει και οπως τον βολευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.