Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το 7ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι.


To 7ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι πλησιάζει. Οι προετοιμασίες του Συλλόγου Γυναικών είναι εντατικές. Τα άρματα κατασκευάζονται και αναμένεται να καταπλήξουν και πάλι τους εκατοντάδες επισκέπτες.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει το περυσινό καρναβάλι με το οποίο πραγματικά ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Εκπληκτική η καρναβαλική παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα και υπέροχη η καύση του Καρνάβαλου μέσα στην ήρεμη θάλασσα μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.
Όλοι οι επισκέπτες πέρυσι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις κάτι τι οποίο θα φανεί φέτος με τον αρκετό κόσμο που αναμένεται να συρρεύσει στο Μύτικα. Το μυστικό της επιτυχίας του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού..., το μεράκι, το κέφι και η χαρά των συμμετεχόντων. Μέσα στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα των ημερών λόγω της οικονομικής κρίσης, μία νότα αισιοδοξίας, χωρίς υπερβολές, με το οικονομικό κόστος να το αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες, με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, πολύ μουσική και χορό!
Περιμένοντας το 7ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι ας θυμηθούμε μερικές στιγμές από το περυσινό, και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε πάλι να το μεταδώσουμε ζωντανά μέσω διαδικτύου, κάτι που είχε πολύ επιτυχία πέρυσι.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.