Παρέμβαση του κ. Αναστάσιου Κατσιπάνου για την προβληματική ύδρευση.


 

Σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο (δείτε εδώ), ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κατσιπάνος είχε θίξει το θέμα της ύδρευσης στον Δήμο και συγκεκριμένα έκανε αναφορά στις 59 παράνομες υδροδοτήσεις που είχε πει μέσα στο Δ.Σ. ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγγίνας ρωτώντας τι κάνουμε για αυτές; Γιατί δεν τις κόβουμε; Τι περιμένουμε αφού είναι παράνομες;
Σήμερα επανέρχεται στο θέμα με φωτογραφίες και δικά του σχόλια για κάθε μία από αυτές.

Το ρέμα δεν γεμίζει όσο νερό και αν πέσει!!!
Που είναι τα ρολόγια;;;;
Που είναι τα ρολόγια;;;;
Μια εικόνα χίλιες λέξεις... Χάνει περισσότερο νερό απ' όσο βάζει το μοτέρ, και κάηκε...
Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Ξηρομέρου
Αναστάσιος Κατσιπάνος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.