Αναστήλωση – Αποκατάσταση του διατηρητέου μνημείου Ζωοδόχου Πηγής Αρχοντοχωρίου.

Ναός Ζωοδόχου Πηγής Αρχοντοχωρίου.
Κύριε Δήμαρχε.
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, του Δήμου Ξηρομέρου.
Το συλλογικό όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωριτών «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» εκφράζει τη μεγάλη χαρά για την παραλαβή, εκ μέρους σας, της νέας μελέτης «Αναστήλωσης – Αποκατάστασης του Διατηρητέου Μνημείου Ζωοδόχου Πηγής Αρχοντοχωρίου».
Μιας μελέτης που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε ότι, επιτέλους, το μοναδικό αυτό ιστορικό, θρησκευτικό μνημείο του Αρχοντοχωρίου, της Αλυζίας και του Ξηρομέρου, θα σωθεί και ίσως ξαναζωντανέψει.
Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του εξαιρετικού έργου που προγραμματίζει ο Δήμος Ξηρομέρου.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια ανάδειξης και προστασίας της Πολιτιστικής και Θρησκευτικής κληρονομιάς του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.
Θα σας παρακαλούσαμε να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε το γρηγορότερο να ενταχθεί η υλοποίηση των εργασιών αποκατάστασης της Ζωοδόχου Πηγής στο νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ζωοδόχου Πηγής, στο νέο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ 2014-2020) ή σε άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΥΠ.ΠΟ και της Περιφέρειας.

Το συλλογικό όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωριτών.
«Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ».
Πατησίων 5 Αθήνα, 4ος όροφος.
Τ.Κ.: 10431.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.