Ημερίδα κυκλοφοριακής αγωγής στο Γυμνάσιο Κανδήλας.


Στο Γυμνάσιο Κανδήλας την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή. Οι μαθητές της Α' Γυμνασίου, σε συνεργασία με τους καθηγητές τους κ. Βερύκιο Ιωάννη και κα Δεβελέγκα Αρετή, υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής με θέμα «Οδηγώ και Βαδίζω με ασφάλεια για μένα και τους άλλους».


Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, έγινε ενημέρωση στους μαθητές του σχολείου μας από τον αστυνόμο Α΄ κ. Παπαγρίβα Κοσμά του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τις συχνότερες παραβιάσεις του, που έχουν σαν συνέπεια καθημερινά ατυχήματα και σε κάποιες περιπτώσεις τραγικά δυστυχήματα.Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και οι μικροί μαθητές προβληματίστηκαν με τη συχνότητα των τροχαίων παραβάσεων και την επικινδυνότητα τους, αφού οδηγούν όχι μόνο στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής αλλά και σε μακροχρόνια και επώδυνα προβλήματα υγείας. Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνεργάστηκαν όλοι οι καθηγητές του σχολείου με την πολύτιμη συνδρομή του αναπληρωτή διευθυντή κ. Γρίβα Κωνσταντίνου.

2 σχόλια:

  1. Αραγε, οι κυριοι καθηγατεδες ειχαν στην ημεριδα και μαθημα για τα μηχανακια ου περνανε φουλαριστα στο κεντρικο δρομο του μυτικα διπλα στους καθημενους ντοπιους και τουριστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την κάνετε και για τούς μεγάλους? θα είναι εξίσου χρήσιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.