Διαμαρτυρία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κανδήλας.


Προς
ΔΔΕ Αιτ/νιας κ. Παλαιολόγο Ιάκωβο

Κοιν.:
- Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλο Γεώργιο 
- Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κανδήλας Αιτ/νίας εκφράζει την αγανάκτηση του για την απόφαση λειτουργίας τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας στον Αστακό Αιτ/νίας. Το Γυμνάσιο Κανδήλας είναι δυναμικότητας 84 μαθητών και πέρυσι το Μάιο δήλωσαν συμμετοχή για ενισχυτική διδασκαλία περίπου 32 μαθητές.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι θα λειτουργήσουν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στον Αστακό. Η απόφαση αυτή δείχνει τουλάχιστον άγνοια αν όχι αδιαφορία για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας. Τα παιδιά μας μετακινούνται καθημερινά από 4 χωριά Μύτικας, Αρχοντοχώρι, Βάρνακας, Παναγούλα και από το νησί Κάλαμος για να έρθουν στο σχολείο τους.
Η απόφαση για μια επιπλέον μετακίνηση στον Αστακό με επιπλέον 60 χιλιόμετρα καθημερινά στερεί ουσιαστικά από τα παιδιά μας τη δυνατότητα να προχωρήσουν στη μόρφωσή τους. Παρακαλούμε να αρθεί άμεσα η αδικία σε βάρος των παιδιών μας και να μη μας αναγκάσετε σε περαιτέρω ενέργειες. 

Κανδήλα 20-2-2014

Ο Πρόεδρος Παλουμπάς Αντώνης 
Η Ταμίας Καραπιπέρη Δήμητρα 
Ο Γραμματέας Γεωργαλής Βασίλειος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.