Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου «Η Ζωοδόχος Πηγή».


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωρίου (Ζωοδόχος Πηγή), ευχαριστεί θερμά τους συγχωριανούς και φίλους που παραβρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουάριου στα γραφεία μας (Πατησίων 5, 4ος όροφος).
Το δυναμικό παρών των νέων του χωριού μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά, δείχνοντας ότι τέτοιες δομές που στηρίζονται στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή πρόσφορα είναι αναγκαίες όσο ποτέ.Με την ευκαιρία, να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος ανήκει σε όλους τους χωριανούς και όλοι έχουν λόγο σε αυτόν. Σας καλούμε λοιπόν να πλαισιώσετε ενεργά το Σύλλογό μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προωθήσουμε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του χωριού μας.

Από εμάς καλή δύναμη παιδιά...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.