Ιδιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παραλία του Καστού για μπάνιο!!! Φωτογραφία του 1985.

Φωτογραφία: κ. Κώστας Θεοχάρης, Πάτρα.
Μία εκπληκτική φωτογραφία αλιεύσαμε από το Facebook. Ο Πατρινός κ. Κώστας Θεοχάρης, ο οποίος έχει σπουδάσει χημικός, αποθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή ένα απίθανο στιγμιότυπο. Ιδιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παραλία του Καστού, για να απολαύσει το ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό την υπέροχη θάλασσα με τα διαυγή γαλαζοπράσινα νερά. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το έτος 1985.
Κύριε Κώστα ελπίζω να τα έμαθες τα μαντάντα; Οι φωστήρες του κράτους μας θέλουν να γεμίσουν τις μαγικές αυτές παραλίες του Καστού αλλά και του Καλάμου και προς Μύτικα με κλουβιά ιχθυοτροφείου. Βιομηχανική ζώνη ιχθυοκαλλιεργειών Α3 λέγεται το έγκλημα. Ναι πίστεψε το είναι αλήθεια και περιμένουμε από εσένα να μας πεις τι είδους χημική διεργασία έχει γίνει στο κεφάλι τους!

2 σχόλια:

  1. οι ιχθυοκαλλιέργειες είναι ο μοναδικός κλάδος που έχει αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο.

    ποιος υποψήφιος Δήμαρχος το ανέφερε αυτό σε Δημοτικό Συμβούλιο;

    Ας το ακούσουν αυτό όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Καμία φορά ξεχνιέται και φανερώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λεει ο αλλος απο πανω ρε..φιλαρακι να βαλεις ψαρια στο δικο σου το χωριο...και ασε τν Καστο κ τν Καλαμο ησυχους..αιντε..!!!αναπτυξιακη προοπτικη να βρωμισουμε τις θαλασσες μας..ελα απο κοντα να μας τα πεις αυτα να φας τις μαπες σου να ηρεμισεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.