Απάντηση της Φλόγας Παλαιομάνινας και του Συλλόγου «Λιγοβίτσι» στο «Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας».



Ενόχληση προκάλεσε στα μέλη της ομάδας «ΦΛΟΓΑ» Παλαιομάνινας αλλά και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Απόδημων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» η ανάρτηση μας (δείτε εδώ) αναφορικά με τις δωρεές που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης στους δυο συλλόγους! Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:
Η μεν ομάδα του χωριού της Παλαιομάνινας μας απαντά:
Το κείμενο σας είναι άστοχο. Η Φλόγα Παλαιομάνινας δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Προσβάλλετε ένα ολόκληρο χωριό και μια ομάδα. Απορώ πως γράφετε χωρίς να ξέρετε πως λειτουργεί μια ομάδα και ένας σύλλογος. Μάλλον εσείς λειτουργείτε σαν μαγαζάκι του κάθε υποψήφιου που θέλει να πα ει κόντρα σε έναν άλλον.
Το Δ.Σ. τώρα του Συλλόγου Απόδημων Φυτειωτών το Λιγοβίτσι δεν κατεβάζει τόσο πολύ το επίπεδο αν και επίσης ενοχλημένο απαντά:
Το έργο του Συλλόγου μας είναι καθαρά πολιτιστικό και κοινωνικό και τίποτ' άλλο. Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να προωθεί τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα και ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική. «Άλλοι είναι παραμάγαζα και άλλοι δουλεύουν γι αυτά... Ο κόσμος ξέρει». Κάθε προσφορά βοήθειας απ' όπου κι αν προέρχεται είναι καλοδεχούμενη και αναγκαία. Μάλλον ''ΤΟ ΠΑΡΟΝ Αιτ/νιας'' δεν ξέρει πως λειτουργεί ένας πολιτιστικός Σύλλογος και τι ανάγκες έχει για να συντηρηθεί.
Αυτά προς απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΡΟΝ Αιτ/νιας.
Εμείς απαντάμε στους εκπροσώπους των δυο συλλόγων παιδιά ψυχραιμία εμείς είπαμε ότι πολύ καλά κάνατε και τα πήρατε αλλά ως προς τι η προβολή της ενέργειας;
Η περίοδος είναι προεκλογική και ιδίως οι σύλλογοι που υποτίθεται πως εκπροσωπούν ανθρώπους από όλες τις κομματικές παρατάξεις παρεξηγούν την κάθε τέτοια ενέργεια και ειδικά στα χωριά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.