Ανακοίνωση από την Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Βότση.

 

Φίλες και φίλοι.
Αυτά που γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες από τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους είναι για γέλια και για κλάματα. Μπαράζ ανακοινώσεων μέσω του internet για το ποιος είναι ο καλύτερος, ο ικανότερος, ο καταλληλότερος... Μιλάνε όλοι τους για το Ξηρόμερο που αγαπάνε, που θέλουν και οραματίζονται. Για το “Ξηρόμερο που αλλάζει” (παραμύθια), για “Δυνατό Ξηρόμερο, πρώτα ο πολίτης” (το καλύτερο ανέκδοτο) και άλλοι για “Συμπολιτεία Ξηρομεριτών”, …κατά το αρχαίον…
Όλοι τους βάζουν πάνω απ’ όλα το ΞΗΡΟΜΕΡΟν.
Αχ κατακαημένο Ξηρόμερο!
Είναι όμως όλοι τους παλιές καραβάνες στο κουρμπέτι και ας αυτοπροσδιορίζονται ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι, άφθαρτοι, νέοι και ωραίοι. Μιλάνε για διαφάνεια, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, για ευθύνη απέναντι στους πολίτες και αγωνιστικότητα. Αλήθεια πόσο σχέση έχουν αυτά με την πραγματικότητα; Κάποιοι από αυτούς επενδύοντας στη φτώχεια και την εξαθλίωση της λαϊκής οικογένειας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, εξαγοράζουν συνειδήσεις, υπόσχονται θέσεις εργασίας, πουλάνε ανέξοδες υποσχέσεις, σαν νεομοδίτικοι μαυρογιαλούροι. Είναι αυτοί που έχουν τεράστιες ευθύνες για τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος. 
Αυτοί λοιπόν θα τα λύσουν; Αυτοί λοιπόν θα πάνε το Δήμο μπροστά;
Είναι βέβαια και οι άλλοι οι ανεξάρτητοι, οι αριστεροί, οι χωρίς κομματική ομπρέλα (τους στηρίζει βέβαια επίσημα ο Σύριζα), που με πρόσχημα να φύγουν οι κλέφτες, τα λαμόγια, οι απατεώνες, για να έρθουν οι καλοί, οι νέοι, οι άφθαρτοι, συνδιαλέγονταν και συζητούσαν ακόμη και για κοινή κάθοδο με δεδηλωμένους φασίστες.
Είναι όλοι τους υποκριτές, ψαρεύουν σε θολά νερά κι ότι πιάσουν. Είναι αυτοί που τις τελευταίες μέρες ανέβηκαν στα κάγκελα για την ποιότητα του νερού στο Δήμο (δεν ήξεραν τίποτα για το φόνο), ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» που με τον Δημοτικό Σύμβουλο Βότση Μάκη από το 2011 έφερνε το θέμα στην επικαιρότητα με ανακοινώσεις, καταγγελίες και ερωτήσεις συνέχεια και στο Δημοτικό Συμβούλιο (το γνωρίζετε πιστεύω εκεί στη Συμπολιτεία). Τώρα τους πήρε ο πόνος;
Φίλες και φίλοι κανείς τους δε μιλάει για την ταμπακιέρα, δε λένε κουβέντα για τις πραγματικές αιτίες, για τις ευθύνες της Κεντρικής Κυβέρνησης, δε μιλάνε καθόλου για την κρίση που είναι κρίση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, ενός συστήματος που και οι ίδιοι υπηρέτησαν και υπηρετούν. Είναι αυτό το σύστημα που συσσωρεύει προβλήματα και στην κοινωνία, αλλά και στους Δήμους. Δε μιλάνε γιατί είναι βγαλμένοι από την ίδια πολιτική μήτρα ανεξαρτήτου χρώματος και προσδιορισμού και δεν αλλάζουν.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» τιμά την εμπιστοσύνη που μας έδωσε ένα σημαντικό ποσοστό των πολιτών του Ξηρομέρου. Ένα σύνολο πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων, προτάσεων και διεκδικήσεων συγκρότησαν τις θέσεις και τις παρεμβάσεις μας όλη την προηγούμενη περίοδο. Απέναντι στους άλλους συνδυασμούς απαντάμε με αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων με ανιδιοτέλεια, καθαρές κουβέντες για το ποια είναι η διέξοδος, για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο.
Καλούμε την πλειοψηφία των δημοτών να δημιουργήσει τη δική της δυναμική, να δημιουργήσει όρους και προϋποθέσεις ανατροπής των πολιτικών που τους τσακίζουν τη ζωή. Τους καλούμε να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

4 σχόλια:

 1. Αγαπητέ Μάκη, προετοιμαστείτε για διαγραφές εκεί στη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί για πολλές διαρροές ακούμε. Άλλος πάει για το Γεωργαλή, άλλος πάει για το Γαλούνη κι άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Φαίνεται ότι τούς καλούν άλλα κελεύσματα κάθε άλλο παρά αγωνιστικά και ανιδιοτελή. Κοίτα μη βρείτε λιγότερα κι από τα 80 που πήρατε την άλλη φορά στο Μύτικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ 80 ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

   Διαγραφή
  2. Δεν κατάλαβες. Με σένα είμαι. Αλλά από τα 80 κάποια πέσανε σε δόλωμα και δεν ξέρω σε πιο αγκίστρι θα βγούνε.

   Διαγραφή
 2. Μάκη καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Σε αυτές τις εκλογές που μιλά το χρήμα η δική σας θέση είναι δύσκολη. Στον καλό και τίμιο αγώνα λοιπόν, με καθαρότητα θέσεων και ας διαφωνούμε σε πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.