Έντονη φημολογία για κάθοδο του Ιατρού κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη με τον συνδυασμό της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά.

 

Γνωρίζαμε ότι ο Ιατρός κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης στήριζε και συμπορευόταν με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο. Με την απόσυρση όμως την υποψηφιότητας του κ. Στάϊκου για λόγους υγείας, κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε ποια θα είναι η στάση του κ. Τριανταφυλλάκη, ο οποίος με απλά λόγια θα λέγαμε ότι έχει πολύ καλό όνομα και καλή φήμη σε όλο τον Δήμο και στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον απόφαση του είναι να συμπορευτεί με το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά. Μέχρι βέβαια να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια ή ο ίδιος ανακοινώσει την απόφαση του δημόσια..., καμία υποψηφιότητα δεν υπάρχει.
Το σίγουρο πάντως είναι, ανεξάρτητα της επιλογής του συνδυασμού, ότι ο κ. Τριανταφυλλάκης είναι μία υποψηφιότητα που δείχνει ότι νέο αίμα θέλει να μπει και να ασχοληθεί με τα κοινά, ενάντια στο γενικό κλίμα, που υποψήφιοι ακόμα και αυτοί που έχουν φάει τα δημοτικά με το κουτάλι, αρνούνται. Και αυτό ισχύει για όλους τους συνδυασμούς, για τους οποίους μαθαίνουμε ότι έχουν προσεγγίσει και θα δούμε νέους να θέτουν στην κρίση των δημοτών την υποψηφιότητα τους.

22 σχόλια:

  1. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΤΙΝΑΡΑ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ φίλε Γιάννη σίγουρα πήρες το ΣΩΣΤΌ δρόμο αν διάλεξες την ΝΤΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟΣ,ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΡΚΟΥΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,
    σε ξένα αναστηλώματα δεμένο,
    ας είμαι ένα καλάμι , ένα χαμόκλαδο, μα ,όσο ανεβαίνω ,
    μόνος ν΄ανεβαίνω.
    Ας το διαβάσει καλά αυτό ο γιατρός. Έχει και άλλους στίχους το ποίημα. Πιθανόν να του φανούν χρήσιμοι. Όμως ο,τι κάνει θα έχει ο ίδιος και την τελική ευθύνη. Και οι μέχρι τώρα πολιτικές φιλίες εξυπακούεται ότι θα έχουν πλέον παράλληλους δρόμους , τουλάχιστον σε ότι αφορά τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε Σεφέρη.

      Άσε τους κισσούς, τα χαμόκλαδα και την ωραία χλωρίδα
      και ξεπληκτρολογήσου γρήγορα, μη κάψεις καμιά βαλβίδα!!!!

      Διαγραφή
    2. Μονο που δεν ειναι του Σεφέρη κ. εμπαθή 9.05μ.μ , που τόσο ενοχλήθηκες. Εγω σου λέω οτι ο κ. Τριανταφυλλάκης δεν θα κατέβει με κανέναν.

      Διαγραφή
  6. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΤΙΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκίνησε με την συμπολιτεια, πηγε σταικο μετα συμπολιτεια και στο τελος σαμαρα.. πως χαρακτηριζεται ο κυριος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατέβαινε για δημαρχος...
    Αποχώρησε ... Πηγε στο Στάικο...
    Τωρα λέτε μάλλον παει στη Ντίνα....
    Κολοτούμπες......
    Σπο δω κ απο κει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξεκινησε για μονος με μια παρεα αλλα δεν αλλαξε ο νομος οποτε με αυτο το συστημα καλα εκανε και δεν κατεβηκε.
    ευτυχως εχει το γνωθι σε εαυτον και δεν ειναι σαν κατι αλλους που δεν καταλαβαινουν διπλα τους.
    επειδη εξακολουθουσε να το ενδιαφερει η ενασχοληση με τα κοινα κατοπιν ηρθε σε επαφη με ολους για να δει τι ειναι οι αλλοι οι συνδυασμοι, τι λενε, τι θελουν να κανουν και επελεξε σταικο.
    αποσυρθηκε ο σταικος και ξαναμπηκε στην ιδια διαδικασια να ερθει παλι σε επαφη με τους αλλους συνδυασμους να δει, να ακουσει και κατεληξε κανωντας για μενα ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    αν καποιοι θεωρουν την συναναστροφη, την ανταλαγη αποψεων, την παουσια σε μια συζητηση ως αλλαγη στρατοπεδου μαλλον εχουν σκουριασμενα μυαλια.
    ο γιαννης ειναι νεος και πρωτη φορα ασχολειται με τα κοινα και σαν νεος ακουσε και αφουγκραστηκε τι λενε και πως πορευονται ολοι η συνδυασμοι και επελεξε.
    για μενα αψογος. τωρα καποιοι παλιοι στο κουρμπετι που εχουν κανει δεκα πιρουετες και πενηντα κωλοτουμπες να κατηγορησουν τον νεο ανθρωπο που πρωτη φορα συμμετεχει στα κοινα για το ιδιο ειναι λιγο οξυμωρο.

    και παρατηρω οτι σαν νεος πηγε με την υποψηφια δημαρχο που εχει την μικροτερη ενασχοληση με τα κοινα απο ολους τους συνυποψηφιους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΚ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΡΑ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ?ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ?ΕΔΩ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΝΟΜΑ: Νειάτα
    ΕΠΩΝΥΜΟ: Άνθρωποι
    ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: Γέλιο
    ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: Χαρά
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ: Στις καρδιές
    ΚΑΤΟΙΚΟΎΜΕ: Στη σιγουριά
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : Αγωνιστές

    EMEIS OI NEOI AYTA PERNOYME APO S'ENA KAI THA EIMASTE OLOI MAZI STON AGONA..XEROYME NA XEXORIZOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ δέντρο του αγωνα πρέπει να το ποτίζουμε εμεις οι νέοι για να μας δώσει τον πολύτιμο ίσκιο του αργότερα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. FILE 7.19 KAI 7.33 EXETE APOLYTO DIKIO OLOI OI NEOI TRABAME TO DROMO MAS PIA OLOI OI NEOI MPOYXTISAME EYKAIRIA SE NEOYS ANTROPOYS EMEIS THA DOSOYME EIMASTE KAI EMEIS MAZI SAS NA AGONISTOYME ME ANTROPOYS A.Φ.Θ.Α.Ρ.Τ.Ο.Υ.Σ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΡΕ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑ ...ΟΙ ΠΡΑΚΜΙΑΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.ΧΑΡΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καρναβάς Σοφοκλής1 Απριλίου 2014 στις 11:03 π.μ.

    Ανώνυμη κριτική σε έναν επώνυμο πιθανό υποψήφιο. Τι καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριν λιγο καιρο ολοι σας βριζατε που δεν κανουν το ενα ξεχασαν το αλλο....το νερο εχει κολοβακτηριδια, το λμανι βουλιαξε, λαδι εδω ξυδι εκει.
    Τωρα ολοι ειστε ενθουσιασμενοι και λιβανιζετε.....μυαλα δε βαζετε...απο καλοκαιρι και μετα παλι ανικανοποιητοι και ολο γκρινια θα ειστε.....μηπως ειστε σαδομαζοχιστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όλοι εμεις ειμαστε εδω ,παροντες για να λύσουμε τα προβλήματα

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.