Με Ντίνα Σαμαρά κατεβαίνει για Πρόεδρος στα Βλυζιανά ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου.

 


Έδωσαν τα χέρια πριν από λίγο στο Δημαρχείο η κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά και ο κ. Θεόδωρος Παπαγεωργίου και έτσι σφραγίστηκε η συνεργασία τους στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος στα Βλυζιανά, εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο κ. Θεόδωρος Παπαγεωργίου από το Δημαρχείο Ξηρομέρου δίπλα στην κ. Ντίνα Σαμαρά. Ως γνωστό ο κ. Παπαγεωργίου ήταν με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο, ο οποίος πρόσφατα με δημόσια δήλωση του ανακοίνωσε ότι λόγοι υγείας τον υποχρεώνουν να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου Ξηρομέρου.
Οι συζητήσεις με την επίσης υποψήφια Δήμαρχο κ. Ντίνα Σαμαρά φαίνεται πώς απέδωσαν καρπούς.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.