Μεγάλη νίκη 74-88 εκτός έδρας για τον Αίολο Αστακού με την Νικόπολη Πρέβεζης. Εφικτή η άνοδος στην Γ' κατηγορία.


Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και ο Αίολος Αστακού φρόντισε να το επιβεβαιώσει πετυχαίνοντας μεγαλειώδη νίκη εκτός έδρας με την Νικόπολη Πρεβέζης με 74-88. Τα PLAY OFF της ανόδου λοιπόν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς και η άνοδος φαντάζει πλέον πολύ εφικτός στόχος.
Στο παιχνίδι τώρα, ο Αίολος με την συμπαράσταση 150 περίπου φιλάθλων του, που εκστράτευσαν συν γυναιξί και τέκνοις (2 πούλμαν και ιδιωτικά μέσα), απλά ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς από την ομάδα της Πρέβεζας και η νίκη ήρθε φυσιολογικά.
Επόμενος αγώνας του Αίολου Αστακού, μέσα στον Αστακό με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων. Από εμάς ευχές για καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.