Δήλωση υποψηφιότητας κ. Γκόλια - Γιαννείου Σ. Ευγενίας με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Είμαι η Γκόλια – Γιαννείου Σ. Ευγενία και κατάγομαι από την Κανδήλα. Εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιαστις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά, για το γενικό ψηφοδέλτιο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κατέρχομαι στις εκλογές (την πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Πυθαγόρα Σαμαρά). Η επόμενη θητεία θα είναι κρίσιμη, ας μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Εγώ δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να το κάνω, με την στήριξη σας. Mέσα από αυτές τις γραμμές απευθύνομαι σε όλους εσάς που διαπιστώνετε σε καθημερινή βάση ότι το αύριο δεν μπορεί να περιμένει γιατί ο Τόπος μας είναι το κοινό μας Μέλλον .

Με τιμή

Γκόλια – Γιαννείου Σ. Ευγενία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.