Δήλωση υποψηφιότητας κ. Βασίλη Αθ. Τσιλιμαντού με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες.
Δεν είμαι, ούτε και πρόκειται να γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Αποφάσισα, ως νέος άνθρωπος, να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς επέλεξα να συμβάλλω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη του τόπου μου και στην ευημερία των δημοτών.
Στόχος μου είναι να συμμετάσχω μαζί σας στη βελτίωση του παρόντος και στην οικοδόμηση του μέλλοντος.
Με αίσθημα ευθύνης, διεκδικώ την ψήφο σας, προκειμένου να αποδοθεί στο Δήμο Ξηρομέρου η λειτουργικότητα και η εικόνα που του αρμόζουν.

Με εκτίμηση

Τσιλιμαντός Αθ. Βασίλειος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.