Δήλωση υποψηφιότητας κ. Σκαρμούτσου Γεωργίου με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Φίλες και Φίλοι του Δήμου Ξηρομέρου.
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή Ευθύνης». Έχοντας λοιπόν απόλυτο αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας αποδέχτηκα την πρόταση της κυρίας Ντίνας Κουμανδράκη - Σαμαρά να λάβω μέρος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της.
Γνωρίζοντας καθημερινά τον Δήμο Ξηρομέρου μέσα από την δουλειά μου εδώ και είκοσι δύο χρόνια, θεωρώ ότι και εγώ με τη σειρά μου μπορώ να συμβάλλω στην βελτίωση και πρόοδο του τόπου. Το Ξηρόμερο ζει αλλά δύναται να αλλάξει δημιουργικά με τη δική σας επιλογή .

Με εκτίμηση

Γεώργιος Χ. Σκαρμούτσος
Προϊστάμενος ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Μεσολογγίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.