Τελικά αποτελέσματα Δήμου Ξηρομέρου.


Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Ξηρομέρου. Νικητής ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης» και νέος Δήμαρχος για τα επόμενα πέντε χρόνια ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.
Η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει τα καθήκοντα της την 1η Σεπτεμβρίου και όλοι ανεξαιρέτως από το τι στήριξαν, εύχονται καλή επιτυχία για το καλό του τόπου. Η νυν δημοτική αρχή οφείλει κατά την γνώμη μας να επιτελέσει το έργο της τους μήνες του καλοκαιριού, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει ο Δήμος να λειτουργήσει κανονικά και απρόσκοπτα έτσι ώστε η εικόνα του Δήμου μας να είναι η πρέπουσα.
Τα χαρακτηριστικά στις εκλογές του Δήμου μας περιείχαν όλα τα άλλα που όλοι αντιληφθήκαμε..... εκτός από την πολιτική. Όμως η θέληση της πλειοψηφίας είναι σεβαστή στην Δημοκρατία, με τους όρους που αυτή λειτουργεί, και προχωράμε μπροστά.
Προϋπόθεση κατά την γνώμη μας, για να αλλάξει το σκηνικό στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι αλλαγή του συστήματος των συνδυασμών και να πάμε σε σύστημα ξεχωριστών ψηφοδελτίων υποψήφιων Δημάρχων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.
Αυτό θα είναι μία πραγματική μεταρρύθμιση τομή στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία εμπόδισαν αυτοί που δεν ήθελαν να χάσουν τα κεκτημένα τους. Μία τέτοια αλλαγή θα σπάσει πολλά δυσάρεστα και κακά. Πλούσιες και προκλητικές προεκλογικές καμπάνιες, διακίνηση χρήματος, εξαγορά συνειδήσεων κ.α. Όλοι είδαμε τι έγινε σε όλη την Ελλάδα και πως με αυτό το σύστημα η τοπική αυτοδιοίκηση έγινε εύκολος στόχος συμφερόντων.

2 σχόλια:

  1. Εγώ απλά θα σταθώ στο γεγονός ότι οι εξαγορασμένες συνειδήσεις δυστυχώς δεν θα έχουν λόγο και απαιτήσεις στα κοινωνικά και τοπικά προβλήματα...και ο νοών νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολυτα σωστο δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.