Ευχαριστίες από τον κ. Βασίλη Μουρκούση.


Δια της παρούσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου είτε με ψήφισαν είτε όχι. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους πολίτες της Αλυζίας που για δεύτερη συνεχή φορά με εξέλεξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο στην ενότητα Αλυζίας για το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου και τρίτο στη γενική κατάταξη του Συνδυασμού που πολιτεύτηκα «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ», μια ανατρεπτική επιλογή η οποία προκάλεσε εκατοντάδες ανώνυμα σχόλια επικριτικά και επαινετικά αλλά ενέπνευσε και τους ποιητές οι οποίοι μου αφιέρωσαν δέκα ποιήματα τα οποία εγώ δεν θα σχολιάσω.
Επιλογή η οποία αξιολογήθηκε και κρίθηκε από το λαό του Ξηρομέρου με τα παραπάνω αποτελέσματα. Ξέρουν καλά ότι θα είμαι δίπλα τους όπως όλα τα χρόνια χωρίς εξαιρέσεις. Οι εκλογές τελείωσαν όποιες λεκτικές υπερβολές κατά την προεκλογική περίοδο ανήκουν στο παρελθόν. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για υποδομές και επανεκκίνηση της ανάπτυξης του τόπου μας. Δεν περισσεύει κανείς.

Μουρκούσης Βασίλης

Υ.Γ.: Κύριε blogger δέχομαι μόνο επώνυμα σχόλια και κριτικές.

1 σχόλιο:

  1. ΝΙΚΗ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗ30 Μαΐου 2014 - 4:09 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ .ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ( ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ) ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.