Η καλοκαιρινή μας γιορτή!


Φωτορεπορτάζ: κ. Βάσω Παππά.

Την Παρασκευή το απόγευμα 13-6-2014 όλα ήταν έτοιμα! Οι ηθοποιοί ντυμένοι με τα ρούχα για την κάθε σκηνή κάνοντας πρόβα τα λόγια τους, οι φροντιστές σκηνής, ο σκηνοθέτης, ο ηχολήπτης και ο φωτογράφος. Οι θεατές, γονείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού είχαν πάρει τη θέση τους από νωρίς! Και στις 19:30 ξεκίνησε το αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο!
Τα παιδιά με τις ατάκες τους σκόρπισαν χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων και όλοι θυμηθήκαμε ξανά αξέχαστες ελληνικές ταινίες. Στο τέλος, έγινε η υπόκλιση όπου οι μαθητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα και ευχήθηκαν στο κοινό: «Καλό Καλοκαίρι».
Στη συνέχεια, τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο χώρο του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους και πήραν τα αναμνηστικά διπλώματά τους. Όπως πάντα οι μητέρες των μαθητών είχαν φροντίσει για τον μπουφέ και ο σύλλογος γονέων του σχολείου μαζί με τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο μοίρασαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.