Έγινε η σύσκεψη στο Δημαρχείο για το πρόβλημα της ύδρευσης και των σκουπιδιών. Αποχώρησε ο κ. Γαλούνης.


Με παλαιότερη ανάρτηση μας, σας ενημερώσαμε για την σύσκεψη που συγκάλεσε η κ. Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ). Στην σύσκεψη αυτή είχαν προσκληθεί ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο κ. Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» και ο κ. Γεράσιμος Βότσης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».
Συζητήθηκαν τα προβλήματα των σκουπιδιών και της ύδρευσης και δρομολογήθηκαν κάποιες ενέργειες. Εκ μέρους της Συμπολιτείας παραβρέθηκε ο κ. Τζαχρήστας. Ο κ. Γαλούνης σε κάποιο σημείο αποχώρησε από την σύσκεψη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.