Θετική γνωμοδότηση στις «Ιχθυοκαλλιέργειες Β. & Λ. Μεραντζής Ε.Π.Ε.» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Με σημερινή απόφαση της, η επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, γνωμοδότησε θετικά στην αίτηση της εταιρείας «Ιχθυοκαλλιέργειες Β. & Λ. Μεραντζής Ε.Π.Ε.», η οποία κατάθεσε προς έγκριση Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά την μετατόπιση, επέκταση, προσαρμογή-αύξηση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμό πλωτών εγκαταστάσεων υφιστάμενης μονάδας πάχυνσης θαλασσινών μεσογειακών ιχθύων στη θέση «Καμηλαύκα» Δήμου Ξηρομέρου, Ν. Αιτωλοακαρνανίας, σε θέση νοτιοδυτικά της υφιστάμενης, καθώς και την περιβαλλοντική αδειοδότηση των συνοδών χερσαίων εγκαταστάσεών της σε μισθωμένη δασική έκταση στην εγγύς ακτή και της υφιστάμενης προβλήτας εξυπηρέτησης της μονάδας επί του αιγιαλού, με φορέα υλοποίησης-λειτουργίας του έργου την εταιρεία «Ιχθυοκαλλιέργειες Β. & Λ. Μεραντζής Ε.Π.Ε.».
Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου για την ίδια αίτηση γνωμοδότησε αρνητικά (δείτε εδώ). Ακολουθεί η απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


6 σχόλια:

 1. περιμενω με ανυπομονησια μια αιτηση για νεα μοναδα στην παλιοβαρκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς είναι πλέον παντού. Σήμερα στη βελα η θάλασσα ήταν τόσο βρώμικη όσο ποτέ. Και προβλέπω πως δεν υπάρχει τέλος στον κατήφορο με όλους αυτούς και εκείνους που κρύβονται πίσω από αυτούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν έρθουν στο Μύτικα για καφέ και για "ψαράκι" η υπόκλιση να είναι μεγάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελπίζω να μας δώσουν περισσότερο πάγο φέτος. Είναι και το μουντιάλ και οι μπύρες πρέπει να είναι κρύες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. την πλακοστρωσαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αρχισαν τα οργανα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.