Παράταση εργασιών για το νέο Κ.Υ. Μύτικα πήρε από τον Δήμο η εργολάβος.


Όλοι γνωρίζουμε ότι στον Μύτικα έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια η κατασκευή του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα. Οι εργασίες μέχρι τώρα, παρά τις επανειλημμένες διακοπές εργασιών όπως ο νόμος ορίζει όταν υπάρχει μη πληρωμή του αναδόχου, έχουν προχωρήσει και αυτή την στιγμή υπάρχει ένα διώροφο κτίριο με κατασκευασμένο τον σκελετό του.
Εμείς υποστηρίζουμε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το κτίριο και να αρχίσει να λειτουργεί με οποιαδήποτε μορφή, αρκεί να καλύπτει επαρκώς τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής. Άλλωστε σε αυτά τα θέματα μέσα στην πορεία κερδίζεις πράγματα και διεκδικείς επιπλέον, αρκεί να έχεις μία βάση, και βάση μας θα πρέπει να είναι ένα ολοκληρωμένο κτίριο. Εκεί θα πατήσουμε στο μέλλον και θα διεκδικήσουμε την λειτουργία του είτε ως Κ.Υ., είτε ως πολυδύναμο κέντρο πλήρως στελεχωμένο και λειτουργικό.
Με πρόσφατη του απόφαση ο Δήμος έδωσε παράταση εργασιών στον ανάδοχο μέχρι στις 12.11.2014 για να ολοκληρώσει τις εργασίες. Δείτε την σχετική απόφαση.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.