26η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου.


Iστιοπλοϊκός Aγώνα Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ORCi,, ORC Cllub,, ΟRC Cllub No Spinnaker, IRC & Sport Boats στην θαλάσσια περιοχή του Ιονίου από 3-11 Αυγούστου.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ),Ο Ι.Ο. Κέρκυρας, ο Ι.Ο. Πατρών, ο ΝΑ.Ο. Κεφαλλονιάς-Ιθάκης, ο Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ο Α.Ν.Ο. Ζακύνθου και ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας προκηρύσσουν τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «26η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου» από την Κυριακή 3 Αυγούστου έως την Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014.
Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στο Ιόνιο Πέλαγος με αφετηρία την Κέρκυρα (Λευκίμη) και ενδιάμεσους σταθμούς Πρέβεζα, Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, Ζάκυνθο με τερματισμό στον Αστακό.

1 σχόλιο:

  1. Σλάλομ ανάμεσα από τα θαλάσσια κλουβιά....δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στο άθλημα. Σοβαρά τώρα, οι συγκεκριμένοι φορείς μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι καλύτεροί μας σύμμαχοι κατά της εγκατάστασης μονάδων σε τουριστικές/κατοικήσιμες περιοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.