Πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της παραλίας του λιμανιού από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα-Αλυζίας.


Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

Δέκα σακούλες σκουπιδιών γέμισαν οι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας για τον καθαρισμό της παραλίας του λιμανιού. Η συγκεκριμένη παραλία δέχεται μεγάλο αριθμό λουομένων και επιβάλλεται να είναι καθαρή.
Ο Ναυτικός Όμιλος τις επόμενες ημέρες, με δικά του έξοδα θα τοποθετήσει στις ομπρέλες (με δεματικά) καλαθάκια σκουπιδιών με το λογότυπο του Ομίλου, ώστε οι λουόμενοι να μπορούν να ρίχνουν εκεί τα σκουπίδια τους και να δώσει έτσι μία ποιο «μόνιμη» λύση στο θέμα των σκουπιδιών. Επίσης θα κάνει μία προσπάθεια να φτιαχτεί το Beach Bolley, φέρνοντας πλυμένη άμμο, οριοθετώντας το και βάφοντας τους στύλους (φιλέ υπάρχει ολοκαίνουργιο). Θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου ευχαριστεί μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και δεν ήταν καθόλου λίγοι.

1 σχόλιο:

  1. Εκεί θα μείνουν γτ ότι είναι έξω από το κάδο τα παρατάνε όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.