Συσκότιση στο λιμάνι του Μύτικα.


Επί Δημαρχίας κ. Δημήτρη Τριποτσέρη τοποθετήθηκαν στο λιμάνι του Μύτικα κολώνες με φωτιστικά και στο πάνω οριζόντιο μπαστούνι φωτιστικά χωνευτά μέσα στην προβλήτα (σποτ). Έτσι μια απαράδεκτη κατάσταση πλήρους συσκότισης του λιμανιού έλαβε τέλος και δημιουργήθηκε ένας νέος πόλος συγκέντρωσης κόσμου, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού. Όλοι θυμόμαστε την πολύ ωραία βραδινή εικόνα του λιμανιού, με όλα αυτά τα φώτα αναμμένα.
Δυστυχώς αυτήν την στιγμή στο λιμάνι επικρατεί και πάλι συσκότιση και για να είμαστε δίκαιοι όχι πλήρης. Από τα σποτάκια δεν ανάβει κανένα και από τις κολώνες ανάβουν μόνο οι πέντε, τρεις στο μπαστούνι αριστερά και δύο στο μπαστούνι δεξιά. Αυτή η κατάσταση είναι από τον χειμώνα, όμως τώρα είναι που γίνεται αντιληπτή και ενοχλεί μιας και το καλοκαίρι πολύς κόσμος επιλέγει για την βόλτα του τον χώρο του λιμανιού.
Νομίζουμε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να δει το θέμα και να δώσει λύση, γιατί τα δυσμενή σχόλια ντόπιων και επισκεπτών δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς έχουν δίκιο 100%.

13 σχόλια:

  1. to κανουν για οικονομια μια φωναζοαμε για το νερο μην αρχιζουμε και φωναζουμε και για το ρευμα.Υπομονη η νεα δημοτικη αρχη θα τα φτιαξη ολα.Θα μας αλλαξει τα φωτα.ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μια ιδιωτική επιχείρηση φυσικά και δεν θα συνέβαινε το ίδιο. Δεν θα υπήρχε περίπτωση κάτι να μη δουλεύει σωστά..
    Εάν ο υπάλληλος που θα ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο και την αποκατάσταση της βλάβης δεν το έκανε, μάλλον θα έχανε τη δουλειά του..
    Υπάρχει κάποιος να επιβάλει κυρώσεις για το κάθε τι που δεν λειτουργεί στο δήμο μας? Προφανώς κ υπάρχει αλλά δεν το κάνει.
    Αυτά θα πρέπει εμείς όμως να τα βλέπουμε και να σκεφτόμαστε τι ψηφίζουμε.
    Πως να το ονομάσει κανείς? Αναλγησία, αδιαφορία, δυσκοιλιότητα..
    Κάθε φορά τα ίδια κ τα ίδια και δεν αλλάζει τίποτα.
    Και έχουμε φτάσει στο σημείο όποιος κάνει το αυτονόητο να είναι ήρωας, αλλά στις μέρες μας ούτε το αυτονόητο δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AMA OLOI SAS KSIPNISTE EKEI PERA KAI KATALABETE POS ZOUN OI EUROPAOIKOI LAOI, TOTE THA ISTE PIO PROSEKTIKOI ME TI PSIFOSAS KAI DEN THE BLEPETE MONO MIKROSYMFERONTA TIS STIGMIS, ALLA THE BLEPETE TO KALO TOU TOPOU SAS, KAI TO TI PREPI NA GINI THE NA GINI PIO KATHAROTERO, KALYTERO APO DROMOUS, LIGOTERA PROBLIMATA ME TO NERO TO KALOKAIRI, KAI TOSA ALLA PROBLIMATA POU EXI O DIMOS ALYZIAS KAI GENIKA O DIMOS XIROMEROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχεις άδικο 10.30 αλλά δυστυχώς είχαμε να κάνουμε με μιακακή επιλογή, είτε έτσι είτε αλλιώς. Γενικά συμφωνώ με σένα αλλά θέλω να πώ τούτο. Είναι ντροπή να δεχόμαστε και να λέμε πως ο τάδε υποψήφιος δήμαρχος έδωσε τόσα λεφτά για να βγεί δήμαρχος και να μην δίνει 10 ή 20 χιλιάδες ευρώ (μέχρι να τα πάρει πίσω όταν θα εγκριθούν οι σχετικές πιστώσεις) για να διευθετήσει κάποια μικροπροβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμφωνώ και εκφράζεις μια γενικότερη αγανάκτηση με αυτό που γράφεις. Είναι κοινωνική πρόκληση να δίνεις τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και μπορεί και εκατομμύρια (αλήθεια ο Εισαγγελέας που είναι άραγε?) για να βγείς ή να μη βγείς Δήμαρχος και να μην δίνεις 300 ή 500 ευρώ για να φτιάξεις τα κωλοφώτα στο λιμάνι. Τι στο διάολο γίνεται ρε παιδιά? Μας κοροϊδεύουνε? Κι αυτός ο Εμπορικός Σύλλογος τι στο διάολο κάνει? Βάλτε 300 ευρώ απ το Ταμείο και φτιάξτε τα φώτα μόνοι σας. Κι αν δεν έχετε κάντε έρανο μεταξύ των μαγαζιών. Κι όποιος θέλει ας δώσει. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Το μέλλον μας δεν είναι να βολευόμαστε με τα "μαγαζάκια" μας. Το μέλλον μας είναι να μη βγάζουμε τα ματάκια μας. Αλλά μας αρέσει να μας πιάνουνε τον κώλο. Τέτοιοι είμαστε.

      Διαγραφή
    2. 10.07 SYMFONIS ME TA GRAFOUMENA MOU OPOS ELPIZO KAI POLOI ALLOI, OMOS GIA DIAFOROUS LOGOUS DEN MPOROUME NA BGOUME STO DROMO KAI NA ARXISOUME NA KOPANAME KATHE YPEYTHINO TOU DIMOU GIA TIS PARAMELISISH PARALIPSIS TON KATHIKONTON TOUS. OSO GIA UPOPSIFIOUS PLIRONOUN LEFTA GIA NA BGOUN DIMARXOI STO XORIO MOU TO LENE, LATHOMA, ANTIDIMOKRATIKO, ANTITHETO TON DIMOKRATIKON IDEON MAS, KAI FYSIKA AUTOI POU GIA DIAFOROUS LOGOUS PERNOUN TA EURO GIA MENA INE POULIMENOI, ANAKSIOI NA KATHISOUN STO TRAPEZI TOU DIMOU NA PAROUN APOFASIS GIA TO KALO TOU TOPOU,ASXETOS ME TO SYNDIASMO POU ANIKOUN, GIATI HME SIGOUROS POS TO DIKO TOUS SYMFERON THA INE STO MIALO TOUS POS AUTOI NA BOLEVONTE.

      Διαγραφή
    3. Φίλτατε μου αρέσει που συμφωνούμε. Μα να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θέλω να μου φτιάξει ο κάθε τυχάρπαστος που πληρώνει για να εκλεγεί (είτε εκλεγεί είτε όχι, ο χαρακτηρισμός ισχύει και για τις δύο κατηγορίες) τα φώτα (μάλλον να μου τα αλλάξει πάει, αλλά τέλος πάντων). Δεν θέλω να μου τα φτιάξει ούτε ο κάθε πληρωμένος δημοτικός σύμβουλος (ή υποψήφιος, ο οποίος επίσης τα πήρε αλλά δεν βγήκε). Προτιμώ να είμαστε μπουρδέλο για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει ο κάθε άθλιος ψηφοφόρος που τα πήρε, ότι ο καλός δήμαρχος δεν είναι αυτός που του τα δίνει πριν, αλλά αυτός που φροντίζει τουλάχιστον να λύσει την καθημερινότητά του. Τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Τα πρακτικά, μικρά αλλά τόσο σημαντικά. Απλά αυτό που λέω και για το οποίο αγανακτώ είναι ότι αφού έδωσε τόσα για λαδώματα ο καθένας, γιατί δεν δίνει τα ελάχιστα έτσι για να ρίξει λίγο λάδι στο καντήλι που σιγοκαίει και αργοσβήνει? Κατάλαβες που είναι η αγανάκτησή μου? Στο ότι τελικά ασχοληθήκαμε με ανθρώπους πολύ μικρούς. Ελάχιστους. Και τιποτένιους. Καληνύχτα Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

      Διαγραφή
  5. Εμ όταν είχε μπάρες τις ξηλωσατε και ότι και βάλουν το καταστρεφετε παγκάκια μπάρες τα έχουν σπάσει όλα ζουλου είναι όλοι εδώ σε αυτά τα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε βασιλη. Επειδη ξερω οτι μπορεις να σηκωσεις το τηλεφωνο και να μιλησεις με την κυρια Σαμαρα, μετεφερε της οτι ο λαος της Αλυζιας θα την θυμαται οπως και τον κυριο Γαλουνη. Αυτη η σκοτεινια στο λιμανι ειναι το κερασακι στην τουρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκοτεινο το θελουμε εμεις το Λιμανι στο Μυτικα..ποιο το προβλημα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελάει ο κόσμος με τα χάλια μας.
    Και το καλύτερο είναι ότι ειρωνευόμαστε αυτούς που ζητούν τα αυτονόητα.
    Τι καλύτερο έχει η Πάλαιρος δηλαδή που είναι 10 χλμ. πιο δίπλα?
    Τοπική αυτοδιοίκηση και νοοτροπία..
    Ο κόσμος λογικό είναι να απαξιώνει και να μηδενίζει τα πάντα. όταν βλέπει τους ίδιους τους υπεύθυνους να μην νοιάζονται.
    Είναι πολύ κρίμα.
    Και αν δεν θέλουμε τα "κλουβιά", νομίζω πως η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.