Επιτέλους καύσιμα για τα απορριμματοφόρα στην Δ.Ε. Αλυζίας.


Επιτέλους με ανάθεση (μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας) η οποία υπογράφτηκε σήμερα, ο Δήμος Ξηρομέρου προχώρησε στην προμήθεια καυσίμων για να μπορέσουν να κινηθούν τα απορριμματοφόρα στην Δ.Ε. Αλυζίας. Όλοι γίναμε μάρτυρες προχτές το Σαββατοκύριακο, της απαράδεκτης κατάστασης των γεμάτων κάδων σκουπιδιών και γύρω γύρω λόφοι από σκουπίδια. Σήμερα βέβαια Δευτέρα τα σκουπίδια μαζεύτηκαν.
Ελπίζουμε το υπόλοιπο του καλοκαιριού να μην ξαναβιώσουμε τέτοια ελεεινή κατάσταση εμείς αλλά και οι επισκέπτες του Μύτικα. Ακολουθεί η απόφαση της ανάθεσης προμήθειας καυσίμων.


3 σχόλια:

  1. Απευθείας ανάθεση ως συνήθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω , αν είχε προβλέψει η απερχόμενη δημοτική αρχή, μπορούσε να δρομολογήσει τον διαγωνισμό απο τον Οκτώβριο του 2013 ή και αρχάς του 2014 , για να μην είχαμε αυτες τίς λειτουργικές "αρρυθμίες" με την αποκομιδή ή μη των πάσης φύσεως απορριμμάτων και σκουπιδιών. Αλλά βλέπεις οι νόμοι δεν εφαρμόζονται... πάμε - λόγω του κατεπείγοντος - δια της τεθλασμένης οδού ( απευθείας αναθεση ) ωστε να εξυπηρετηθούν και ... οι ημέτεροι μας. παλιά μου τυέχνη κόσκινο ως την τελευταία στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμμία σχέση με απευθείας ανάθεση. Όπως φαίνεται στο έγγραφο, που κάποιοι ούτε καν το διάβασαν, έγινε δημοπρασία και ανατέθηκε. Ότι θέλουμε γράφουμε για ημετέρους και άλλα... Τι να πεις κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.