Αυλαία στο 2ο Φεστιβάλ Αρχοντοχωρίου.


Πανηγυρικά έκλεισε την αυλαία του το 2ο πενθήμερο Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου με το παραδοσιακό γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού μας.
Προηγήθηκε ο τελικός του ποδοσφαιρικού τουρνουά στον οποίο νικήτρια στη διαδικασία των πέναλτι αναδείχτηκε η μικτή ομάδα Αρχοντοχωριτών, αφού ο κανονικός αγώνας με την ομάδα της Κανδήλας έληξε ισόπαλος.
Επίσημος προσκεκλημένος του Συλλόγου μας ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Κώστας Κατσουράνης, που μας έκανε την τιμή να βραβεύσει τα παιδιά του χωριού μας που διακρίθηκαν σε διάφορα αθλήματα και τους νικητές των αγωνισμάτων που έλαβαν χώρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ δεν δίστασε ακόμα να φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αγωνιστεί με την ομάδα μας, δίνοντας μεγάλη χαρά σε όσους παρευρίσκονταν στο γήπεδο του χωριού μας.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου θέλει από αυτό το βήμα να ευχαριστήσει θερμά τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος που με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας να παραβρεθεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού μας. 
Ευχαριστούμε επίσης τους συγχωριανούς που στήριξαν εγκάρδια την προσπάθεια μας και ιδιαίτερα τους εθελοντές που εργάστηκαν με ζήλο όπως και τον πάντα πρόθυμο για κάθε είδους διευκόλυνση Πρόεδρο του χωριού Γιώργο Λιοντάκη (Τσακνή).
Ζητάμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις και λάθη και υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος ανήκει στο χωριό και μόνο με την ενεργητική συμμετοχή όλον μας θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής και να δώσουμε στο Αρχοντοχώρι τη θέση που του αξίζει στον πολιτιστικό χάρτη της περιοχής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.