Η άφιξη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Tae Kwon Do (ITF) Μαρίας Λεκατσά στην Κανδήλα.


Η Κανδήλα και η Αλυζία υποδέχτηκε την παγκόσμια πρωταθλήτρια, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, Μαρία Λεκατσά. Δεύτερος παγκόσμιος τίτλος για την Μαρία και πλέον μιλάμε για μία καταξιωμένη αθλήτρια. Με το σπαθί της κάτω από πολλές αντιξοότητες κέρδισε και αυτόν τον παγκόσμιο τίτλο.
Κορίτσι μου σου βγάζουμε όλοι το καπέλο. Έχεις πετύχει κάτι που οι ευκαιρίες που δίνει ο τόπος μας δεν δικαιολογείται, παρά μόνο αν υπάρχει ψυχή και θέληση στον μέγιστο βαθμό. Να σε χαίρονται οι γονείς σου και οι κοντινοί σου άνθρωποι και εμείς απλά σε καμαρώνουμε...
2 σχόλια:

  1. Μας κάνεις όλους περήφανους και παίρνουμε δύναμη απο την ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!!!!!! ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΉΤΗΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.