Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο του Μύτικα στους επιτυχόντες μαθητές της Γ' Λυκείου Μύτικα.


Με μεγάλη χαρά όλοι μας δεχτήκαμε την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων που αφορούν τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μύτικα. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία καθώς 19 στους 24 μαθητές θα εισαχθούν σε σχολές Α.Ε.Ι.- Τ.Ε.Ι., μια επιτυχία που σε ποσοστό αγγίζει το 80%, κατατάσσοντας το Λύκειο του τόπου μας στην πρώτη θέση σε όλο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας. 
Νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να συγχαρώ τους μαθητές, καθώς επίσης τους γονείς τους, όπως κι όλους τους καθηγητές τους, τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Μύτικα, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στις επιτυχίες τους, επιτυχίες που σίγουρα θα αποτελέσουν οδηγό για ακόμη μεγαλύτερες στο μέλλον. 

Τζάλας Κων/νος

Πρόεδρος Τ.Κ. Μύτικα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.