Ξεκίνησε σήμερα το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης. Κληρώθηκε επίσης και το tablet.


Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 25/8 στο χώρο της παραλίας του λιμανιού το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ν.Ο.Μ.Α. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και το τμήμα καλύφθηκε πλήρως.
Η κα Μάρτα Καπελάνσκα (Ταμίας του Ν.Ο.Μ.Α) και η κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου (Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α), κάθε ημέρα 06:30 μ.μ.-07:30 μ.μ., μυούν τα μικρά παιδάκια στα μυστικά της σωστής κολύμβησης και της επαφής με το νερό.


Επίσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του tablet που έβαλε ο Όμιλος σε λαχειοφόρο. Πουλήθηκαν συνολικά 319 λαχνοί. Αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν στην καρτέλα ''Οικονομικά'' του Blog μας.
Τον τυχερό λαχνό τράβηξε ο μικρός Αλκιβιάδης Ζαμπέλης και τυχερός ήταν ο μικρός Σπύρος Λιάκας, που περιχαρής παρέλαβε το tablet. Και τα δύο παιδάκια συμμετέχουν στο παιδικό τμήμα κολύμβησης.


Ευχαριστούμε όλους όσους αγόρασαν λαχνούς (λίγους ή πολλούς), και ενίσχυσαν οικονομικά τον Ναυτικό Όμιλο.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το παιδικό τμήμα και μπράβο Σπυράκο!!!
    Αριάδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι ξεκινησε ? Ελεος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.