Με επιτυχία η 4η ιππική συνάντηση στον Αστακό με διοργανωτή τον Ιππικό Σύλλογο Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος».


Φωτορεπορτάζ: Make Art.

Την σαγηνευτική ομορφιά και την ασύγκριτη χάρη των αλόγων είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν, κατά την διάρκεια της 4ης ιππικής συνάντησης με διοργανωτή τον Ιππικό Σύλλογο Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος», όσοι παραβρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 14/9 στο Αστακό.
Πάρα πολλοί ισχυρίζονται ότι το άλογο είναι το ομορφότερο ζώο. Το βάδισμα και το τρέξιμο του αναδεικνύουν την χάρη και την σαγηνευτική ομορφιά του εκλύοντας ταυτόχρονα ασυγκράτητη ενέργεια, κυρίως όταν καλπάζει.
Οι αναβάτες προσέφεραν όμορφο θέαμα επιδεικνύοντας τα άλογα και βάζοντας τα σε δυνατές κούρσες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.