Παρασκήνια στον Δήμο Ξηρομέρου.


Ανάψανε τα αίματα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής. Το είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα της ορκωμοσίας και της ειδικής συνεδρίασης των δημαιρεσιών πήγε περίπατο. Πολλές κόντρες και αντιπαραθέσεις έλαβαν χώρα μαθαίνουμε. Ντίνα - Ερωτόκριτος, Βότσης - Πανταζής, Ντίνα - Μουρκούσης κ.α. πολλά τετ α τετ με πυρά εκατέρωθεν.
Παιδιά ψυχραιμία... είμαστε ακόμα στην αρχή.
Αυτή την άτιμη την συναίνεση στα θέματα που συμφωνούμε, πως γίνεται πάντως όλοι να την αναφέρουν, όλοι να την προτείνουν, όλοι να την επιζητούν αλλά ποτέ να μην συμβαίνει... Μόνο στα λόγια απ' ότι φαίνεται...

2 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να ασκήσει πολύ δυναμική αντιπολίτευση η Ντίνα για να δικαιολογήσει τα κακώς κείμενα στη δική της θητεία (δική της, γιατι ο αξιότιμος Δήμαρχος ήταν παντελώς απών), και τη δική της απουσία απ΄την επίλυση προβλημάτων..εκτός βέβαια απ΄τα καρναβάλια.. εκεί ήταν πρώτη.. μην τα θέλουμε ολα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ανείσπρακτα θα τα εισπράξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.