Ευχαριστίες από τον απερχόμενο Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου κ. Μητσάνη Ζώη.


Γράφει ο Ζώης Μητσάνης.

Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου ως Προέδρου της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου, θα ήθελα να απευθυνθώ στους συνδημότες μου κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων μου. Ανέλαβα το δύσκολο έργο να ασχοληθώ με τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας. Μπήκα σε ένα χώρο εντελώς άγνωστο σε μένα και με πολλές απαιτήσεις. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι τα πέντε σχολεία του δήμου μας, το Λύκειο Μύτικα, το Γυμνάσιο Κανδήλας, το Λύκειο Αστακού, το Γυμνάσιο Αστακού και το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Φυτειών αντιμετώπιζαν χρόνια προβλήματα που δεν είχαν επιλυθεί από την εποχή που έρεε ο πακτωλός των χρημάτων στην εκπαίδευση και «λεφτά υπήρχαν».
Βασική μου προτεραιότητα υπήρξε ο συντονισμός και η διαχείριση των θεμάτων σε ενιαία βάση. Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε με τα πενιχρά οικονομικά, ομαδοποίησα τις ανάγκες των σχολείων και αναζητώντας τις συμφερότερες κάθε φορά προσφορές, είμαι στην ευχάριστη θέση να παραδώσω τα πέντε σχολεία της ευθύνης μου στην επομένη δημοτική αρχή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της σχολικής επιτροπής, τους διευθυντές των σχολείων και πιο συγκεκριμένα, το διευθυντή του Λυκείου Μύτικα κ. Πολίτη Νίκο, του Γυμνασίου Κανδήλας κ. Νίκα Ευδοκία, του Λυκείου Αστακού κ. Πατσέλα Γιώργο, του Γυμνασίου Αστακού κ. Μπουραντά Γιάννη και του Γυμνασίου με Λ.Τ. Φυτειών κ. Βλάχου Ευαγγελία καθώς και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων, για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αφού χωρίς τη βοήθειά τους είναι σίγουρο ότι δεν θα πετυχαίναμε αυτό το αποτέλεσμα.
Επίσης να ευχαριστήσω τον καθηγητή του Λυκείου Αστακού κ. Κίντα Παναγιώτη που με βοήθησε στην αναζήτηση των καλύτερων προσφορών για την αγορά του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των σχολείων. Θα ήθελα να ευχηθώ στον επόμενο Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, καλή δύναμη στο έργο του και να υποσχεθώ ότι από τη νέα μου θέση ως μέλος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου, θα έχει την αμέριστη στήριξή μου, ώστε τα σχολεία της περιοχής μας να μπορούν απερίσπαστα να ασκούν το εκπαιδευτικό τους έργο για το καλό των παιδιών μας.

4 σχόλια:

 1. Καλά είναι ολα αυτά που έκανες και λές , αλλά δέν μας λές τίποτα , για τις περικοπές
  που εκανε η κυβέρνηση του ...χθές ! !

  Αλύζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί οταν αγοράζουμε μια βιβλιοθήκη στα παιδιά μας ,
  δέν το γράφουμε στο διαδίκτυο ;
  Ενώ οταν αγοράσουμε μια ίδια βιβλιοθήκη και την δωρήσουμε
  στο σχολείο του χωριού μας ,συνήθως , το γράφουμε στο διαδίκτυο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία
  εμείς κρατάμε την ουσία
  και ονειρευόμαστε !
  αλύζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.