Ιδού τι προβλέπει η κυκλοφοριακή ρύθμιση της Λιμενικής Επιτροπής Αιτ/νίας για την χερσαία ζώνη του λιμένα Αστακού.


Με αφορμή την έντονη διαμαρτυρία των επαγγελματιών αλιέων του Αστακού στην ενέργεια του Δήμου Ξηρομέρου να βάλει μπάρες και να αποκλείσει σύμφωνα με τα λεγόμενα τους την πρόσβαση στην χερσαία ζώνη στο λιμάνι του Αστακού, σας παρουσιάζουμε τι προβλέπει και τι ισχύει με βάση την κυκλοφοριακή ρύθμιση για την χερσαία ζώνη του λιμανιού στον Αστακό. Η κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής Αιτ/νίας το έτος 1999. Ακολουθει το επίσημο έγγραφο:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.