Επαγγελματίες ψαράδες του Αστακού προς τον Δήμο Ξηρομέρου: Με βάση ποιο νομικό πλαίσιο βάλατε μπάρες και κλείσατε το λιμάνι σαν να πρόκειται για στρατόπεδο;


Οι επαγγελματίες ψαράδες του Αστακού με επίσημη αναφορά-αίτηση τους προς την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, διαμαρτύρονται και ζητούν να μάθουν με βάση ποιο νόμο έγινε η αιφνίδια και χωρίς να έχει προηγηθεί κανένας διάλογος ή έστω ενημέρωση, περίφραξη του λιμανιού του Αστακού.
Δείτε το επίσημο έγγραφο των αλιέων του Αστακού:

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα είναι, η δημοτική αρχή του Δήμου μας, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση,για οποιοδήποτε θέμα, θέμα μικρό ή μεγάλο, να λαμβάνει υπόψιν- έστω και συμβουλευτικά - ολες τιις φωνές , φορέων και απλών δημοτών.
    Γιαυτό λοιπόν θα πρέπει, η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας, να εγκαινιάσει και να καθιερώσει, με αφορμή το παρόν θέμα, τον ανοιχτό διάλογο καί μέσω διαδικτύου. Γιατί ; να μην αξιοποιηθεί και η τεχνολογία και σωστά και νόμιμα στη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων .

    αλύζιος


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.