Συνεχίζει τις απανωτές συσκέψεις ο Δήμαρχος Ξηρομέρου. Αντικείμενο το Πλατυγιάλι και τα μεγάλα έργα του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης δέχθηκε σήμερα 25/09/2014 στο γραφείο του τον κ. Κολώνια Δημήτριο, Αντιπρόεδρο της ΑΚΑΠΟΡΤ Α.Ε. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με το λιμάνι του Πλατυγιαλίου στον Αστακό και επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Πριν την παραπάνω συνάντηση, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν από πλευράς του Δήμου ο Δήμαρχος κ. Γαλούνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Λαϊνάς, η Πολιτικός Μηχανικός κα Ραλάτου και οι επιβλέποντες μηχανικοί των έργων κα Καραΐσκου (επιβλέπουσα Βιολογικού πόλης), κ. Ρόδης (επιβλέπουν Αποχετευτικού).
Παρών ήταν και ο Ανάδοχος του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού, κ. Κοκώσης Δημήτριος.
Συζήτησαν για τα εξής:
  • Κατασκευή Ε.Ε.Λ. Αστακού(βιολογικός καθαρισμός Αστακού - Μύτικα).
  • Αποχετευτικό Δίκτυο Αστακού.
  • Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αστακού.
Έγινε πλήρης ενημέρωση για την πορεία των παραπάνω έργων, τα οποία για την Δημοτική Αρχή είναι πρώτης προτεραιότητας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.