Διεύρυνση ή όχι στο ΠΟΤΑΜΙ.


Καταρχήν Χρόνια πολλά.
Αυτές τις ημέρες κανονικά θα έπρεπε να δίνουμε μόνο ευχές. Να ακούγεται παντού Χρόνια Πολλά, υγεία, χαρά, αισιοδοξία, χαμόγελο, ευτυχία, αλλά υπάρχουν βλέπετε και εκείνοι, που με το έτσι θέλω έβαλαν την Χώρα σε εκλογές μέσα στις γιορτές. Ή μήπως πιστεύετε πως θα τους φωτίσει ο Χριστός και δεν θα πάμε σε εκλογές;
Χθες με αφορμή την σύμπραξη του Σπύρου Λυκούδη με το ΠΟΤΑΜΙ και τις αμήχανες και γεμάτες τρόμο, αν μη τι άλλο άκομψες δηλώσεις κάποιων, υπήρξαν και ανακοινώσεις από το ΠΟΤΑΜΙ, όπως αυτήν που παραθέτω.
«Το Ποτάμι είναι υπερήφανο για τη σύμπραξη με τον Σπύρο Λυκούδη και την πορεία του στον χώρο της ελληνικής Αριστεράς.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έπρεπε να θλίβεται, αν όχι να ντρέπεται, για τον θαυμασμό του αρχηγού του στους Χαϊκάλη-Καμμένο.
Κάποιοι θα πρέπει να κοιτάζονται προσεκτικά στον καθρέφτη πριν μιλήσουν.»

Θανάσης Σκόκος
Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας
26 Δεκεμβρίου 2014

Η δική μου τοποθέτηση στα όργανα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σε σχέση με το ερώτημα: Διεύρυνση ή όχι στο ΠΟΤΑΜΙ ήταν. 
Ασφαλώς ναι στην διεύρυνση στο ΠΟΤΑΜΙ. 
Η ένταξη στο ΠΟΤΑΜΙ του Σπύρου Λυκούδη, ήταν επιθυμητή και καλοδεχούμενη για όλους τους εθελοντές και τα στελέχη. Εμείς έχουμε πει, ότι στο ΠΟΤΑΜΙ έχουν θέση Προοδευτικοί Φιλελεύθεροι και Μεταρρυθμιστές Αριστεροί. Ο Σπύρος Λυκούδης δεν είναι απλά ένας μεταρρυθμιστής αριστερός, αλλά ένας συνεπής και έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει δώσει αγώνες και την Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Κοινωνική Αλληλεγγύη (αυτά τα χαρακτηριστικά τα είχα περιγράψει σε μια δημοσίευσή μου στις 21/12/2014). Για την εξέλιξη αυτή είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.
Σημειώνω δε ότι ο Σπύρος Λυκούδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Βασίλης Οικονόμου και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ήταν παρόντες στο ιδρυτικό μας συνέδριο το καλοκαίρι στο Λαύριο.
Εκείνο που θα μπορούσε να με ανησυχήσει , είναι μήπως ανοίξουμε τελείως την πόρτα και μπουκάρει μέσα το 25% από τα «μπουμπούκια» του παλιού ΠΑΣΟΚ που ξέρουμε, αφού το άλλο 75% έχει πιάσει ήδη στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν συμβεί βέβαια αυτό το απευκταίο, τότε δεν θα έχουμε θέση εμείς δίπλα τους.!!!! 

Αστακός 27/12/214

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ στο ΠΟΤΑΜΙ για τον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

7 σχόλια:

 1. Αν το ποτάμι είχε ανοδική πορεία , θα τις ήθελε τις εκλογές ; Ναί ή Οχι
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μας πήρε το ποταμι. Άλλο ενα φτιαχτο κομμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑΙ στον πολιτικό πολιτισμό ,μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου !
  ΟΧΙ στον πολιτικό ευτελισμό , μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου.
  ενεργοί απλοι΄πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι απλοί πολίτες θέλουν ν' αλλάξουν τώρα, όλα στην Χώρα !
  Χωρίς να γκρεμιστεί, η ενότητα και συνοχή της κοινωνίας στην Χώρα.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ισως, τίποτα δεν ξέρουμε , παρά μόνο ένα : ότι το ποτάμι έχει καθοδική πορεία .-
  αλύζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητέ κύριε Γιαννέλη σας τιμά το γεγονός , ότι λέτε την γνώμη σας ενυπόγραφα . Έτσι κάνουν οι πραγματικοί ενεργοί πολίτες και σας ευχαριστώ πολύ. Ακριβώς το ίδιο που λέτε εσείς, λέμε και εμείς . Αλλαγές χωρίς την ενότητα και συνοχή της κοινωνίας σημαίνει γκρέμισμα της Χώρας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να ευημερούν οι αριθμοί , αλλά οι πολίτες.
  Σας εύχομαι με το καλό ο καινούργιος χρόνος και κάθε καλό σε σας και την οικογένειά σας .
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ναι αλλά για την κυρία Φούντα το πετάξατε το ναι μεν αλλά, το της χρεώσεως δηλαδή για την εκλογή Προέδρου. Τι θα γίνει λοιπόν εάν έρθει και αναζητήσει στέγη το ΠΑΣΟΚ το οποίο ψήφισε για Πρόεδρο? Αυτοί ξεχρέωσαν? Ο δημόσιος λόγος θέλει προσοχή. Είμαστε όλοι προβληματισμένοι βαθύτατα για το τι θα ψηφίσουμε και οι Άριστοι τούς οποίους αναζητά ο κύριος Θεοδωράκης πρέπει να πρεσβεύουν πραγματικά το διαφορετικό. Η φαντασία στην εξουσία που έλεγε και η γενιά σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.