Έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας, ο Γιάννης Μπουραντάς Γυμνασιάρχης Αστακού.Την τοπική κοινωνία του Αστακού αλλά και του Ξηρομέρου γενικότερα, συγκλόνισε χτες το απόγευμα η είδηση πως ο Γιάννης Μπουραντάς Γυμνασιάρχης Αστακού, άφησε την τελευταία του πνοή κι έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία 58 ετών, για το αιώνιο χωρίς γυρισμό ταξίδι του.
Δάσκαλος καλός και αγαπητός, ο καθηγητής, ο φίλος, ο μαχητής. Οικογενειάρχης σωστός, άνθρωπος απλός, με σεβασμό και αγάπη για τους μαθητές του, τους γνωστούς, τους φίλους και το συμπολίτες του.
Δραστήριος, πάντα, γεμάτος ζωντάνια και όρεξη για ζωή.
Τον διέκρινε, η ευγένεια, η πραότητα, η καλοσύνη. Κέρδισε την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και θα παραμείνει στην μνήμη και την καρδιά όλων. 
Ήταν παντρεμένος με την εφοριακό Χρύσα Ζαβιτσάνου και πατέρας ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού τα οποία σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.
Στη σύζυγο του και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας κι ευχόμαστε ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. 
Καλό σου ταξίδι….
Η ώρα τέλεσης της Κηδείας είναι σήμερα Τετάρτη 02:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αστακό. Η οικογένεια του επιθυμεί αντί για στεφάνια τα χρήματα να πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.