Συλλυπητήρια από τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο.Ο Γιάννης Μπουραντάς, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας στα 58 χρόνια, με τον οποίο είχα μια άψογη και αγαστή συνεργασία όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού, εκτός από εκλεκτός εκπαιδευτικός, στον οποίο άρεσε το ανοικτό σχολείο με δράσεις και πέραν από τα υποχρεωτικά μαθήματα, έτσι στην περίοδο που ήταν Γυμνασιάρχης η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου μας χάρισε υπέροχες θεατρικές παραστάσεις και πολλές διακρίσεις, ήταν ένας υπέροχος οικογενειάρχης και πολύ αγαπητός όχι μόνον στους μαθητές του και τους συναδέλφους του, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία, αφού ήταν πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στα χείλη.
Τον διέκρινε πάντα η ευγένεια, η καλοσύνη, η αγάπη για τους συνανθρώπους του και προπαντός η αλληλεγγύη του για όποιον βρισκόταν σε δύσκολη θέση.
Στην γυναίκα του, την καλή μου φίλη Χρύσα και στα δυο του παιδιά εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι εκλεκτέ και αγαπημένε Δάσκαλε.
Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε Γιάννη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.