Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο κ. Μουρκούση.


Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αρχοντοχωρίου και της Κανδήλας ότι από σήμερα η ύδρευση γίνεται από τις γεωτρήσεις της Ανω Κανδήλας.
Παρακαλούμε να μην ρίχνονται οι στάχτες απο τα τζάκια στους κάδους απορριμάτων. Εάν αυτό είναι αναπόφευκτο τότε παρακαλούμε να είναι καλά σβησμένες.
Μέχρι σήμερα έχουμε απώλεια δύο κάδων από φωτιά και τον ένα τρίτο κάδο μπροστά στο Δημαρχείο τον προλάβαμε την τελευταία στιγμή.
Βέβαιος για την συνεργασία σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους ! και μία ουσιαστική ανακοίνωση .
    Δέν θέλουμε άλλο '' πολιτισμό ''
    Ευχαριστούμε !
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.