Ενημέρωση για τις εισπράξεις του βυτιοφόρου της Δ.Ε. Αλυζίας ζητά η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή οι υπεύθυνοι του Δήμου Ξηρομέρου δεν απάντησαν στα ερωτήματά μας, επανερχόμαστε με μια παράκληση.
Παρακαλούμε το Δήμο Ξηρομέρου να ανακοινώσει τα έσοδα και τα έξοδα από την λειτουργία του βυτιοφόρου της Δ.Ε. Αλυζίας, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι και τον Αύγουστο του 2014 και από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2014.
Ευχαριστούμε και αναμένουμε τις απαντήσεις.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.