Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης. Όλα τα ονόματα του Δ.Σ.Του Βασίλη Πολύζου.

Ψηφίστηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου τα οποία είναι τα εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΙΒΑΝΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣ.
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: ΤΣΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ).
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: ΤΣΑΡΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ.
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ :ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ).
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ.
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΜΑΡΙΑ).
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ.
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ).
Τέλος από τον Νόμο ορίζεται αυτοδίκαια (ex officio) ως Τακτικό Μέλος ο Λιμενάρχης αναπληρούμενος από το νόμιμο αναπληρωτή του.
Όπως είπε ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης, τα γραφεία του νέου Ν.Π.Δ.Δ θα είναι στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, ενώ θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες για να γίνει και η παραλαβή - παράδοση της κινητής και ακίνητης περιουσίας από το πρώην Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας.

9 σχόλια:

 1. Στην παράδοση και παραλαβή , τα ήθη του λαού μας λένε : να είναι καί οι δυό Εκεί !
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολιτικό πολιτισμό ! με Σεβασμό σε : ήθη , έθιμα , παράδοση , θεσμό !
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχαχα σε βαρκα εχουν μπει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ayta pou ta vlepate sta onoira sas kapote twra ginonte pragmatikothta ...proxwra dhmarxe

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σου Δήμαρχε!!!
  Αρχηγέ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καποιοι αετοματηδες μαλλον στραβοβλεπουν εδω μεσα. Δεν εχουν δει την αναρτηση πριν λιγες μερες ποιος εφερε το ταμειο στο δημο. εκτος και αν ξεχνουν ευκολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μη χαιρεστε ο συριζα θα καταργησει τους καλλικρατικους δημους και ολα αυτα. Τσαμπα κοπος και χαρουλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν μετα από 4,5 χρόνια. φυσικά αν μέχρι τότε είναι ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα καταργηθεί ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" με άλλο σύστημα ( το οποίο δεν ξερουμε). Μήπως γνωρίζετε κ. 10.45π.μ να μας το γνωρίσετε ; Αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι : από το 2009 ως 2015 πέρασαν οι κυβερνήσεις των ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΣΑΜΑΡΑ κ.λπ και τωρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Δηλαδή σε 4,5 χρόνια μην είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα είναι τα πράγματα όπως σήμερα. Ηδη βαδίζουμε στην Ιταλοποίηση που αλλάζουν οι κυβερνήσεις σαν τα πουκάμισα....και προσωπικά , αυτό , δηλ. την εναλλαγή των κυβερνήσεων συνεργασιών δεν την βλέπω και αρνητική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. το καλύτερο σύστημα για τους Ο.Τ.Α είναι οι "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ" Δήμοι κι όχι το "έκτρωμα" του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". Κάποιες μικρές παρεμβάσεις - διορθώσεις πάνω στον "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" θα ήταν ό,τι καλύτερο. Και οι αλλαγές οταν έρχεται η κάθε κυβέρνηση δεν είναι και το καλύτερο για τον κόσμο. Η πρώτη μεταρρύθμιση στους Ο.Τ.Α έγινε το 1912 και μετα το 1997 (νόμος Καποδίστρια) και μετα 2010 νόμος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και μετα ;;;; Όλα εις βάρος της κοινωνίας. Γνώμη μου είναι ένα σταθερό νόμο με ορίζοντα τουλάχιστον 30ετίας κι όχι κομματικοί πειραματισμοί .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.