Άκρως επικίνδυνο σημείο στην επαρχιακή οδό Μύτικα - Αστακού.


Του Βασίλη Πολύζου.

Μια τεράστια και άκρως επικίνδυνη λακκούβα η όποια εκτείνεται σχεδόν σε όλο το οδόστρωμα έχει δημιουργηθεί στην επαρχιακή οδό Μύτικα-Αστακού. Είναι λίγο προτού μπούμε στην ευθεία για την παραλία του "Αγριλιά", μετά την στροφή με τις κεραίες για το τηλεοπτικό σήμα. Οι έντονες βροχοπτώσεις φαίνεται ότι κατέστρεψαν τον ασφαλτοτάπητα, αφού στο σημείο αυτό "τρέχει" συνεχώς νερό.
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της Αλυζίας στο σημείο εκείνο έγινε προχθές και το ατύχημα που στοίχισε την ζωή του 54χρόνου μοτοσυκλετιστή από την Πρέβεζα. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν για όλους τους οδηγούς στο σημείο εκείνο.
Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιες αρχές, Δήμος, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που είναι και αρμόδια για την συντήρηση του επαρχιακού δικτύου, να μεριμνήσουν ώστε να αποκατασταθεί ο δρόμος για να μην έχουμε και άλλα ατυχήματα και σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο τεχνικό έργο για τα νερά.


3 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.