Πρόοδος έργων Ιονίας Οδού τον Δεκέμβριο 2014 (βίντεο).Ένα πολύ ωραίο βίντεο με την πρόοδο του έργου της Ιόνιας Οδού τον Δεκέμβριο του 2014 αναρτήθηκε στο site της κοινοπρακτικής εταιρίας «Νέα Οδός», που έχει αναλάβει την κατασκευή της.
Δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς την μεγάλη σημασία που έχει η κατασκευή του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου, όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για όλη την Δυτική Ελλάδα.
Βέβαια για να εισπράξει η περιοχή μας τα οφέλη της Ιόνιας Οδού, θα πρέπει να κατασκευαστούν οι προβλεπόμενοι άξονες σύνδεσης με αυτή. Ο κάθετος άξονας Πλατυγιάλι - Ιόνια Οδός, ο άξονας Κουβαράς - Φυτείες - Αστακός και ο άξονας Φυτείες - Κατούνα - Αετός - Μύτικας και φυσικά να αναβαθμιστεί το επαρχιακό δίκτυο σύνδεσης των χωριών μας το οποίο βρίσκεται σε τριτοκοσμική κατάσταση σήμερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.