Γιώργος Καλούδης: Δεξιά στροφή και μεσοβέζικες θέσεις περί της αναγκαιότητας των ιχθυοτροφείων από την παράταξη Γαλιατσάτου.


19-4-2015

Με αφορμή την αυριανή δίκη (η οποία μάλλον θα αναβληθεί) 26 αγωνιστών της ευρύτερης περιοχής Νησακίου, Συνιών, Γιμαρίου, Κασσιώπης που αγωνίστηκαν να μη μολύνονται οι θάλασσες από τα ιχθυοτροφεία και να μην υποστεί νέο πλήγμα από τις βρώμικες θάλασσες ο καλύτερος ποιοτικά τουρισμός που βρίσκεται στις βίλες της περιοχής αυτής, ο κ. Φοντάνας Γιάννης, στο τέλος της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη κατέθεσε ένα ψήφισμα μεσοβέζικο, που κρατούσε ίσες αποστάσεις μεταξύ καθαρής Κέρκυρας και ιχθυοπαραγωγών.
Παρόμοιες μεσοβέζικες θέσεις περί της αναγκαιότητας των ιχθυοτροφείων ανέπτυξαν και άλλοι σύμβουλοι της κυβερνώσας παράταξης.
Ο τουρισμός της Κέρκυρας δεν σηκώνει άλλη μόλυνση, ρύπανση, βρωμιά των θαλασσών της Βορειοανατολικής, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για το οποίο συντελεστές είναι και άλλοι, όπως έχουμε ξανατονίσει: Τα ιχθυοτροφεία από Φτελιά μέχρι …., η μη βιολόγηση των λυμάτων των Αγίων Σαράντα, το ιχθυοτροφείο από τον Βουθρωτό, τα λύματα των Ιωαννίνων από τον Καλαμά.
Εμείς αντιταχθήκαμε σθεναρά, και δηλώσαμε ότι δεν το ψηφίζουμε, διότι στην ουσία ευνοεί τους ιχθυοτρόφους-ρυπαντές των καθαρών θαλασσών. Την ώρα που προωθούν με ορμόνες και τεχνητές τροφές τη τεχνητή αλιεία πολεμούν και διώκουν τη φυσική αλιεία από τη θάλασσα.
Για το λαό ίσως αποτελεί έκπληξη η δεξιά στροφή της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ - Γαλιατσάτου. Τα ίδια και με τα Διεθνή Αεροδρόμια της Επτανήσου. Για όσους διάβαζαν τις ανακοινώσεις μας και μας πρόσεχαν τα τελευταία χρόνια, δεν αποτελεί έκπληξη.
Τους χαρίζουμε μία φωτογραφία από το πλαγκτόν, (το είχαμε παρουσιάσει και στη συνεδρίαση του Ιουλίου 2014 στη Λευκάδα) τη μόλυνση και τη ρύπανση στη Βόρειο Ανατολική ακτογραμμή και παραλίες της Κέρκυρας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.