Παναγιώτης Στάϊκος: Συγχαρητήρια για την διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ παίδων, προβληματισμός για τον δρόμο Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος.


Προς 
Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου
Κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη
Κύριε Δήμαρχε.
Θέλω να συγχαρώ και εσάς, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ παίδων, το οποίο αποτελεί σημαντική διαφήμιση για τον Αστακό. Εν όψη καλοκαιριού όμως υπάρχει μια ανοικτή πληγή, από το σταμάτημα των εργασιών του πολύ σημαντικού έργου της κατασκευής του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος, η οποία όχι μόνο μπορεί να δυσφημίσει τον Αστακό, αλλά να φέρει και οικονομική καταστροφή, αφού κανένας δεν θα θέλει να έλθει στον Αστακό και στον Μύτικα από αυτό τον δρόμο. Αυτή η κατάσταση που κρατάει 14 μήνες, έχει εξαντλήσει τα όρια υπομονής όλων.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι η παύση των εργασιών, ένεκα της διακοπής της χρηματοδότησης δεν οφείλεται σε εσάς ή στον Περιφερειάρχη, αλλά στο Υπουργείο.
Σας παρακαλώ να αναλάβετε πρωτοβουλία μαζί με τον Περιφερειάρχη, τους τοπικούς Βουλευτές, αλλά και τον Συμπατριώτη μας Υπουργό κύριο Στρατούλη και θα έχετε και όλους εμάς δίπλα σας, προκειμένου να υπάρξει πίεση στο Υπουργείο Υποδομών, για άμεση εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων στην κατασκευάστρια εταιρία, για να αρχίσουν οι εργασίες του έργου πάλι, γιατί εάν ο δρόμος μείνει όπως είναι σήμερα και το καλοκαίρι, αυτό θα σημάνει την οικονομική καταστροφή Αστακού και Μύτικα.

Αστακός 20/4/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

2 σχόλια:

 1. Οταν θα πατε να ασκησετε την πιεση
  να παρετε μαζι σας και ενα πιεσομετρο
  απο Αλυζια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητηρια-λοιπον- συγχαρητηρια ...
  σε οσους υπογραφουν απολυτηρια
  απο Αλυζια

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.