Τι θα γίνει με το βυτιοφόρο της Δ.Ε. Αλυζίας αυτό το καλοκαίρι; Θα λειτουργήσει ναι ή όχι;


Πολλοί συνδημότες, μας θέτουν το ερώτημα. Τι θα γίνει με το βυτιοφόρο της Δ.Ε. Αλυζίας αυτό το καλοκαίρι; Θα λειτουργήσει ναι ή όχι;
Απαντάμε ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα νεότερο και ισχύουν αυτά που είχαμε κοινοποιήσει με σχετική μας ανάρτηση στις 20.1.2015 (δείτε εδώ). Εμείς έχουμε μείνει με την εντύπωση ότι θα λειτουργήσει, αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τις ενέργειες του Δήμου, οι οποίες ελπίζουμε να υπάρξουν σύντομα.
Η προσωπική μας άποψη είναι καταγεγραμμένη και την επαναλαμβάνουμε. Αν δεν υπάρχει φέτος το καλοκαίρι το βυτιοφόρο, θα έχουμε πολύ άσχημες εικόνες στους οικισμούς της Δ.Ε. Αλυζίας. Ιδιαίτερα στον Μύτικα που το πρόβλημα είναι πολύ οξύ, θα δούμε απίστευτες εικόνες και καταστάσεις.
Με την ύπαρξη βυτιοφόρου και εμφανίζεται έντονο το πρόβλημα (εδώ υπάρχουν ευθύνες δημοτών)...., φανταστείτε τι θα γίνει και όταν εκλείψει τελείως.

11 σχόλια:

  1. yparxh k idiwths paidia ....o dhmos me to vytio eine paranomos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ που θα το αδιασει ο δημος στο ρεμα παλι..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν η Δημοτικη αρχη !
      Θεωρει οτι το εργο της
      και η δικη της αποστολη
      εξαντλειται στην αντληση
      ομβριων και αλλων
      στερεων φυσιολογικων
      και φυσικων στοιχειων
      Δεν ειναι κακο αυτο
      να μας το πει !


      Διαγραφή
  3. Οσοι αδειαζουν βοθρους να πληρωνουν απο τα κερδη τους και ιδιωτικα βυτια.
    Χαρι τους κανουν τοσα χρονια με το δημοτικο βυτιο. Οι δημοι δε παρεχουν βοθρατζιδικα. Οι υπολοιποι δε θα πληρωνουμε το κοστος ,και τα κερδη θα τα τσεπωνουν ταβερνες και καφενεια. Τελος το παραμυθι.
    Οπως γραφουν πιο πανω , τα χωραφια και τα ρεματα δεχονταν τα βοθρολυματα.
    Συμφωνειται με αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βυτιοφορο δεν αφορα μονο τα μαγαζια. Λετε τα ψεματακια σας για να καλυψετε την ανικανοτητα σας. Τα σπιτια ανοιγουν το καλοκαιρι και ερχεται κοσμος. Στην κανδηλα τα ιδια. Θα βρωμισει ο μυτικας ολος. Προεκλογικα δεν τα ειπατε αυτα. Και επειδη μας το παιζετε και νομιμοφρωνες μεσα στο δημαρχιο την τηρηται την νομιμοτητα???? Για μετρηθειτε λιγο.

      Διαγραφή
  4. 1.59 θα σκούζεις ότι θα είναι ακριβός ο καφές στο μύτικα με 150 ευρώ το άδειασμα. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΧΕΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ (ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ, ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι περισοτεροι στον μυτικα εχουν μαθη να μην αδειαζουν βοθρους εδω και πολα χρονια και αν καποιος αδειασει τωρα που βρηκαν πατημα το βυτιο τα αδειαζουν οπου βρουν εφετος βλεπω να μην ανοιγουμε ουτε παραθυρα απο την βρωμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτοι ηταν που προεκλογικα εταζαν οτι θα βαλουν ταξη, οτι τα χωρια μας βρωμανε και αυτοι θα τα καθαρισουν, οτι οι αλλοι κανουν σπαταλες και αυτοι θα κανουν οικονομια.
    σας βγαζουν και γλωσσα τωρα. αφου τοσα χρονια σας αφησαν με το βυτιο γιατι τα χρηματα τα εστελναν αλλου και για αλλουσ σκοπους, τωρα σας δουλευουν. η κατασταση αυτη ουτε με το κοινοτικο βυτιο μαζευεται ουτε με ιδιωτες γιατι δεν προλαβαινει. απλα με το κοινοτικο καπως απαλυνοταν το προβλημα γιατι ειχε συνεχη παρουσια μιας και ηταν παντα εδω κοντα.
    τωρα που δεν θαυπαρχει ουτε αυτο και θα τρεξουν τα σκατα στους δρομους και στην θαλασσα αυτοι θα κατηγορουν κιολας και θα σας κανουν και κηρυγμα.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ;;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ.
    ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΥΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΘΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
    ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΒΥΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βασικος κανονας ειναι ενας: Ο ρυπαινων πληρωνει!!
    Συγκεκριμενα , ξενοδοχεια, ταβερνες, καφετεριες και ενοικιαζομενα δωματια, δεν εχουν αδειασει βοθρο ποτε.
    Γιατι εμεις οι υπολοιποι θα πρεπει να πληρωνουμε (μεσω του δημου) τα βοθρολυματα των πελατων τους;
    Αφου κατα δηλωση τους καθε σαιζον καλοκαιρι, παντελονιαζουν γυρω στα 20.000 ευρωπουλα, ας δωσουν απο αυτα 1500 σε ιδιωτες να αδειαζουν.
    Ειναι ενα κοστος αποκλειστικα δικο τους που αφορα τους πελατες, οπως το νερο, το ηλεκτρικο, κλπ..
    Δηλαδη φιλε 9.26 που φαινεσαι επαγγελματιας, προτιμας να αδειαζει το βυτιο στα χωραφια, θαλασσα και ρεματα , γι να πινουμε πικρο καφε φθηνο;
    Και μετα κρενουμε για περιβαλον και τουρισμο;
    Ως και τα παιδακια στα νηπιαγωγια τα μαθαινουν να σεβονται το περιβαλον. Ως και υπουργιο περβαλοντος καμαμε.
    Σε ολο το πλανητη Ο Ρυπαινων πληρωνει.
    ομως εμεις "τα ιδια παντελακη μου , τα ιδια παντελη μου"
    Καθε χρονο τα ιδια. Και τον χειμωνα χειροτερα. Γιατι δε μιλαει κανεις για το χειμωνα;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 9΄'37 καλα τα λες. Τωρα τι κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.