Αστυνομικός σταθμός Μύτικα «Τέλος».


Αστυνομικός σταθμός Μύτικα «Τέλος». Σύμφωνα με ανάρτηση του φιλικού Blog Ξηρομερίτικη Ματιά (δείτε εδώ), η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας είναι οριστική. Έτσι το θέμα της αστυνόμευσης της Αλυζίας πάει περίπατο.
Γνωρίζουμε ότι το θέμα του Αστυνομικού Σταθμού Μύτικα  ήταν ψηλά στις προτεραιότητες τόσο του Δήμου Ξηρομέρου, όσο και του Αντιδημάρχου Καλάμου κ. Οδυσσέα Γιαννιώτη, ο οποίος είχε κάνει και σχετικές ενέργειες και παραστάσεις προς τους αρμοδίους, μιας και ο Κάλαμος στο θέμα της αστυνόμευσης καλυπτόταν από τον Αστυνομικό Σταθμό Μύτικα.
Φαίνεται ότι κάποιοι ή δεν γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας ή αλλιώς βούλονται. Τι να πούμε... Άλλο ένα δυσάρεστο προστίθεται σε όλα όσα αρνητικά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και υποβαθμίζουν την περιοχή μας και την ποιότητα ζωής μας.

1 σχόλιο:

  1. Δεν θελουμε αστυνομευση. Εχουμε τη κωνσταντοπούλου της βουλης. Σε καθε επομενη κλεψια και παρανομια θα ερχεται να καθαριζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.