Λιμάνι Μύτικα, το καλύτερο δωρεάν πάρκινγκ!!! Το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου οφείλει να παρέμβει δραστικά.


Σημερινές φωτογραφίες αναγνώστη, μας παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί για πολλοστή φορά στο λιμάνι του Μύτικα. Το καλύτερο δωρεάν πάρκινγκ!!! Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Κάθε καλοκαίρι το ίδιο φαινόμενο. Αυτοκίνητα, κυρίως κατόχων που βρίσκονται απέναντι στον Κάλαμο και τον Καστό, αλλά και ανθρώπων που παραθερίζουν στον Μύτικα. Μέχρι κουκούλες βάζουν κάποιοι και τα αφήνουν εκεί για μήνες.
Αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει το λιμάνι. Τα καραβάκια που πάνε Κάλαμο και Καστό με δυσκολία να κάνουν την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων και η επιβίβαση των επιβατών να γίνεται με δυσκολίες.
Το τραγελαφικό είναι ότι σε απόσταση 300 μέτρων (στα Μπορέϊκα), βρίσκεται μεγάλο δημοτικό οικόπεδο καθαρισμένο και παραχωρημένο για ελεύθερο πάρκινγκ.
Όπως μας είπε ο αναγνώστης μας επιτέλους λίγο κατανόηση από κάποιους. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Να κάνουμε εμείς την δουλειά μας και άσε όλους τους άλλους να ταλαιπωρούνται. Υπάρχει πάρκινγκ ρε παιδιά στα 300 μέτρα. Πάτε εκεί τα αυτοκίνητα σας επιτέλους.
Εμείς θα καλέσουμε το νεοσύστατο Λιμενικό ταμείο Ξηρομέρου να παρέμβει και μάλιστα δραστικά.


8 σχόλια:

  1. Καθε λιμανι και καημος
    φωνη βοωντος
    οντως, αναστεναγμος
    κραυγη απελπισιας
    στο λινανι της Αλυζιας
    απο Αλυζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλτιάδης Καραβίας31 Μαΐου 2015 στις 12:30 π.μ.

    Είναι ταυτόχρονα και δωρεάν Πάρκινγκ σκαφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φωταγωγηθει το παρκινγκ στο παλιγοτο (σκαρογιανεικα) για να παρκαρουν με μια σχετιμη ασφαλεια ολοι. Και αν συνεχισουν, ενα δυο αμαξια στη θαλασσα και μετα κανουμε μια κουβεντα για το αν οι ανθρωποι ( ως οντα λογικα) ενδιαφερονται μονο για την παρτυ τους η οχι. Οσο για τα σκαφη εχουμε. Να βγει κανενας μπουζος. Και κατι αλλο για τα σκαφη. Δεν μπορει να εισαι επαγγελματιας και να ζεις απο τον τουρισμο και να εχεις τβ βαρκα σου στο λιμανι και να μην παραχωρεις τη θεση σου σε εναν επισκεπτη που δεν βρισκει που να αραξει. Ας σκεφτουμε και ας δρασουμε. Μπουζος. Η μονη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DISTIXOS FILE MOU MERIKOI THELOUN TI PITA OLOKLIRI KAI TO SKYLO HORTATO GIA AUTO IMASTE STI KATANTIA AYTI, GIATI MONO EMIS NA BOLEUTOUME SE OTIDIPOTE YPARXI GYRO MAS, GENIKA OTI THELOUME TOURISMO LEGETE, TO NA PROSFEROUME STO TOURISMO OXI EMIS, AS TO KANOUN ALLOI EMIS TA FRAGGA NA TOUS PAROUME. TI NA PI KANIS ME AYTA POU BLEPI NA GYNONTE DIPLA TOU TI SIMERINI EPOXI, EMIS DEN PAME MPROSTA PAME PISO

      Διαγραφή
    2. Όπως το λες ακριβώς!
      Εμείς να βολευτούμε και οι άλλοι ας πρόσεχαν και να βολευόντουσαν.

      Διαγραφή
  4. Τα βηματα του εστερναχ. Σου συνιστω να το διαβάσεις. Ένα βήμα μπροστά δυο βήματα πίσω. Αυτό γίνεται και στο Μυτικα. Για κάθε καλή προσπάθεια γίνονται τουλάχιστον δυο κακές. Σηκώνει πολύ κουβέντα. Έχω ξαναγράψει όμως σε άλλο σχόλιο με αφορμή ανάρτηση του Μιλτου του Καράβια πως αν κάποια στιγμή δεν μαζευτούμε να μιλήσουμε επώνυμα κάνοντας και την αυτοκριτική μας προβλα.ατα δεν λύνονται.
    Ανωνυμου του Ελληνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα βημα μπροστα ! ειναι οτι -τουλαχιστον - ακομα , σκεφτομαστε
    και γι αυτο γραφουμε εδω στο μπλοκ.
    Το δευτερο βημα μπροστα !
    Ειναι - και υστερουμε ολοι μας σε αυτο - η ελειψη συντονισμου και των σκεψεων μας και ενεργειων μας.
    Το blog Μυτικαpress οπως και τα αλλα blogs η' και ολα μαζι τα blogs συντονισμενα , μπορουν να παιξουν αποφασιστικο ,συντονιστικο ρολο
    και να αρχιζουν να λυνονται προβληματα της καθημερινοτητας
    ξεκινωντας απο αυτα που η λυση τους , δεν κοστιζει οικονομικα και τοσο πολυ.
    Αρα λοιπον .μια προταση που μπορει να ειναι και ηδη λειτουργουν τετοιες
    μορφες κοιινωνικης αυτο-οργανωσης, σε ανοιχτες δημοκρατικες κοινωνιες !
    Να συγκροτηθει ενα κλιμακιο δημοτων , για το λιμανι και να προσπαθησει να παλευει , το λεμε ετσι , το θεμα , κλιμακιο δημοφων ανα συγκεκριμενο
    θεμα και οχι γενικα και αοριστα.
    Και ολο αυτο με μια θεμελιακη προυποθεση !
    Να υπαρχει απο τον καθενα μας , η καλη προαιρεση για το καλο για το καλυτερο !
    Σε καθε αλλη περιπτωση
    Το καθε λιμανι ! θα λιμναζει ....













    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαζω με πολυ ενδιαφερον ολες τις αποψεις.Με ευχολογια προβληματα δεν λυνονται. Αποφασεις λοιπον εδω και τωρα και ΑΜΕΣΗ υλοποιηση .Στο πλαισιο των αρμοδιοτητων του Λιμενικου Ταμειου που ειναι η ευρυθμη λειτουργια του λιμανιουκαι με τη βοηθεια επιτροπης φορεων θα πρεπει. 1.Με σημανση να οδηγουνται τα αυτοκινητα σε Δημοτικο χωρο -P-.2.Τοποθετηση πινακιδων για απαγορευση-P-.3.Eλεγχος καταναλωσης νερου.4.Να ελεγχθει η δυνατοτητα φυλαξης.5.Σημανση θεσεων επαγγελματικων σκαφων.6.Αριθμηση υπολοιπων θεσεων και χορηγηση αυτων με κληρωση πρωτα στους ντοπιους και με ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.Αυτα για αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.