Ασυνείδητοι συνεχίζουν να αφήνουν φόλες στον Μύτικα.


Δυστυχώς άλλο ένα σκυλί βρέθηκε νεκρό από φόλα στο λιμάνι του Μύτικα. Το περιστατικό το πληροφορηθήκαμε από το Facebook, όπου άνθρωποι νέοι από τον Μύτικα, αγανακτισμένοι σχολιάζουν αυτή την απάνθρωπη πράξη.
Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι ασυνείδητοι έχουν σχεδιάσει και αποφασίσει να συνεχίσουν να θανατώνουν σκυλιά. Καταδικαστέα πράξη και πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει... Ειλικρινά δεν ξέρουμε...
Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον τόπο μας...

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς όσο υπάρχουν άνθρωποι με δείκτη νοημοσύνης κάτω του μηδενός και δεν έχουν τι να κάνουν με τη ζωή τους θα συνεχίσουν να υπάρχουν φόλες. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν τιμωρηθούν (και δεν μιλώ για χρηματική αποζημίωση, μιλώ για φυλάκιση) και δεν βρεθούν τότε λυπάμαι για την κατάντια αυτού του τόπου. Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι βρεθούν μια είναι η λύση : ΚΑΙΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oργανωμενο εγκλημα ειναι κυριοι,δινω αμοιβη 1,000ευρω σε οποιον μιλησει αν και ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.